Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak eg y fiu kérdése:
Bejövök neki? Ha igen hogy valljak szerelmet?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel 8 évig osztálytársak voltunk.Most 9.esek vagyunk de még mindig beszélünk egymással ő mindig küldözget nekem sziveket messengeren és tegnap telefonon 3 órát beszéltem vele.
Szerintetek bejövök neki?
Ha igen hogy valljak szerelmet?
2017. jan. 24. 15:30
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem bejössz neki, jó pl én is egy lány barátommal küldözgetünk egymásnak sziveket, de nagy valószínűséggel szimpatikus vagy neki.
Szerelmet azt szerintem még ne vallj neki. Hívd el sétálni, moziba, meginni valamit és akkor is érzed a vonzalmat, akkor oda állsz ellé és elmondod, hogy neked ő nagyon bejön, nagyon kedveled, picit többet érzel, mint barátságot és venni fogja a lapot, de semmi képpen se messengeren mond el neki.
2/3 A kérdező kommentje:
Természetesen én is személyesen szeretném elmondani neki
2017. jan. 24. 15:43
3/3 anonim válasza:
#1 nek igaza van annyit hozzá tennék, hogy nem szereted... vagy ha úgy érzed, mégis.. nem mondod el az elején vársz 1 hetet köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!