Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljak szerelmet? (több lent)
Ez nem feltetlen negativ, tudod :) Csak arra celoznak, hogy hiaba beszelsz valakivel neten, attol meg nem ismered igazan. Kicsi esely van ra, legalabbis. De akkor sem ugyanolyan a ketto.
A tavkapcsolatot pedig en sem ajanlom. En 2 evig voltam benne, de az csak 200 km volt es meg igy is megbantam.
Persze ha ez teged nem hat meg, megertem, es a te dontesed. Ez csak egy tanacs.
Ha mindenkepp szerelmet akarsz vallani, akkor szerintem varnod kene amig talalkoztok. Egyreszt, mert az akkor lesz biztos :) masreszt pedig, ez eloben sokkal komolyabb es sokkal biztosabb.
Egyetértek az előző válaszolóval :) Szerintem is várd meg a találkozót, hisz akkor ugrik a majom a vízbe :D Ott el tudod dönteni, hogy bevallod-e, vagy sem. És beszéljetek erről a táv dologról. Hisz tényleg nehezen működhet így.
Sok sikert!
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!