Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, nektek miért csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek miért csak a műcsajok kellenek?

Figyelt kérdés

TISZTELET A KIVÉTELNEK!

De sokszor latom azt, hogy ott csorgatjatok a nyalatokat ilyen szetplasztikazott, mázolt-pofájú muszempillas ribikre (pl. Nicki Minaj, Angelina Jolie), akik nem tagadom: tényleg szépek, de CSAKIS azért, mert smink van rajtuk, na meg nagy a csöcsük.

Arra nem gondoltok esetleg, hogy ha lemosnak a pofajukrol a sminket, akkor pont ugyanúgy festenenek, mint egy átlagos ember? Sőt, némelyik ilyesfajta sztár rondabb is smink nélkül, mint az átlag.

Srácok, komolyan ez kell nektek??? Annyira nem ertem, hogy miért jobb egy kikent-kifent cicababa, mint egy természetes szépségű lany???

Ha valaki ad egy értelmes valaszt, azt nagyon megköszönöm!

És mégegyszer: TISZTELET A KIVÉTELNEK!

2017. jan. 23. 10:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#6 a nap elso nyertese! Koszi az értelmes valaszt!
2017. jan. 23. 13:37
 12/13 A kérdező kommentje:

Jo, oké, akkor Angelina Jolie ki van love a "műnő" kategóriából. Ebben tényleg igazatok van.

Na de hogy Nicki Minaj nem "műnő", azt ne mondjatok nekem! Plasztikazott mellek, szája is fel van fujatva, szinte mindig muszempilla, műköröm es minimum 1 tonna smink. Tényleg szep igy es azt sem mondom, hogy nem lenne szep ezek nélkül, de ez azért nem érzitek a különbséget aközött, ha valaki természetesen szep, es aközött, hogy valaki sminkkel, felfujatott szájjal meg mellekkel szep?

2017. jan. 23. 13:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Mondom, azt sem tudom ki ez. Szerintem meg a nevet sem hallottam soha. El nem tudom kepzelni hogy ez a valaki tomegeknek tetszen...

De meg 1x: szerinted ez akkora oriasi problema, amit itt vazoltal. Fiuk-ferfiak tomegei csorgatjak a nyalukat a kepekre, es a lanyok 99,99%-a szuzen hal meg 102 eves koraban?

Meg a ronda csajok is ferjhez mennek bakker, tenyleg nem ertem a problemadat.

2017. jan. 23. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!