Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel lassan 2 hónapja vagyunk együtt de. (? )
Na szóval barátnőmmel lassan két hónapja vagyunk együtt.
Eddig csak én mentem hozzájuk, mert neki idő kell ahhoz hogy ő átjöjjön.. Amikor rá kérdezek nála hogy és te mikor jössz? a válasza: nem tudom.. Meg amit észrevettem hogy Én hiába is mondom neki hogy "Szeretlek" ő nem mondja hogy én is téged.. csak amikor beszélünk (FB-n) akkor írja hogy Szeretlek.. de amúgy nem.. Ilyenkor mivan? :D
Nekem is idő kellett míg tudtam mondani a barátomnak hogy szeretem. Fura, nem tudom miért. A 'nem tudom'-ot értsd úgy hogy nem akar konkrétat mondani, mert tényleg nem tudja még ő sem:D
(nálam így szoktak lenni a dolgok:D)
Szerintem nem jössz be neki , az meg h olelgeted , nem tud mit csinálni.
Hagyj neki egy kis teret , rendben ? Ne menj hozzá olyan gyakran , ne mond sűrűn hogy szeretlek , egy két naponta csak ,. Aztán ha hiányzik neki , majd rá fog jönni
:)
Ha meg nem , akkor veszett fejsze sajnos :(
Félénk ez a lány. Nem mer hirtelen lépni.
Mint az elöttem lévők írták, mondd neki hogy milyen szép stb. Adj neki egy kis önbizalmat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!