Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt.!?
2est nagyon adom!;)
Hogy mi a kérdés? Hát a kérdező leírta: " Lányok ti mit gondoltok erről? Nektek volt olyan hogy párkapcsolat mellett egy fiú barátra volt szükség és néha túlzásba vittétek becézgetésekkel? miközben nem tekintettetek rá úgy? "
A kérdezőnek a válaszom:Párkapcsolat mellett is szükségem volt egy fiú barátra,de soha nem vittem túlzásba a becézgetést,szinte nem is becéztem. Max annyi volt: pl Pista a teljes neve és Pistinek szólítottam.
Sajnos nem tudok rendes választ adni, de azért megpróbálok. Három dolgot tudsz tenni.
- Megbocsátasz neki, és elfelejtitek az egészet.
- Nem felejted el, és szakítasz vele (Nem hiszem, hogy akarnád, de ez is megoldás)
- Megkérheted, hogy ne beszéljen, találkozzon többé vele. Viszont akkor haragudni fog rád, és csesztetni, hogy minden fiú barátjával ezt fogod e csinálni.
Szóval szerintem vállald be az egyest, igaz nagy kockázat, de te ismered, de tudod mennyire szeret téged, mennyire szereti a családját, hogy rájuk esküszik. Ha azt gondolod nem éri meg elveszíteni, és megbízol benne, akkor bocsáss meg neki. Ha pedig képtelen vagy megbízni, akkor nem éri meg folytatni. Nekem ez a véleményem, lehet, hogy nem ezek a megoldások, lehet egyszerűbbek, de én ezt gonolom, nem kell senkinek lebutáznia azért metr így gondolom.
17/F
Figyelj, beszélgetett egy sráccal. Nem történt semmi. Nyugi. Szerintem kicsit túl pörgeted magad, ami azért is rossz, mivel a jövőben sok fiúval fog majd (barátilag) beszélni, és ha mindegyiknél ennyire felhúzod magad, nem fogja a barátnőd tolerálni a helyzetet. Az, hogy eltitkolta a találkozást és a kapcsolatot, a fő "bűne" szerintem, mert a barátkozás (az imádlakot én is szoktam mondnai néha fiú barátaimnak, nem komolyan hanem vicceskedve, szóval emiatt tényleg ne aggódj), és a flört határait ezzel kicsit szerintem túl lépte, de mivel nem történt konkrétum (kézfogás, csók...), megbocsátható ez.
A kényszer gondolatok ellen? Több magabiztosság és bizalom a barátnőddel szemben.
Kérdezd meg a barátnődtől, hogy milyen érzés lenne neki, ha te ugyanezt csináltad volna egy lánnyal? Na, ugye? Rögtön te lennél a szemét ésatöbbi. Nekem a pasim egyben a legjobb barátom is. Minek más, ha van egy olyan ember mellettem, aki mindenben támogat mellettem van és tudom, hogy nem fecsegi ki minden második embernek az utcán. Hogy miért? Mert érzem, hogy szeret. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!