Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeret?!?!?!?
Figyelt kérdés
Van az osztályban egy fiú akivel jó haver vagyok de nem nagyon veszi észre hogy tetszik nekem.Nem foglalkozik velem annyit.
Mit tegyek?????
2017. jan. 20. 16:32
1/4 anonim 

válasza:

Tedd szét a lábad, az nagy divat mostanság és gyakran beválik.
2/4 anonim 

válasza:

Ha nem szeret nem, ez van.(PONT)
3/4 anonim 

válasza:

Kötél, bézbózütő, kábszer. És egy nyugis hely.
A többi meg megy magadtól is. csak vigyázz, ne hogy megtudják a zsaruk.
4/4 anonim 

válasza:

Olvasva a kérdésed , rögtön rá jöttem miért :) a válaszért nem kell mást tenned mint ha.......................nod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!