Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy szeret-e?
Figyelt kérdés
Már rég tudja, hogy szeretem még sem történik semmi. Lehet szeret lehet nem... Honnan tudjam meg, milyen jelei lehetnek annak, hogy érez irántam valamit? Nem merek hozzá szólni vagy rá írni, van valami ötletetek???2017. jan. 15. 19:49
1/2 anonim 

válasza:

Szerintem hagyd a gec*be...
Mit akarsz tőle ha hozzá se mersz szólni? És ha megkapod akkor is csak ülsz mellette némán? Ha úgy gondolod, hogy jobb csaj, mint amilyen pasi vagy és ezért nem mersz, akkor keress hozzád illőt. 22f
2/2 anonim 

válasza:

Ha régóta tudja, hogy szereted, de nem jelez vissza, az sztem eleg egyértelmű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!