Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg szeret?
Van egy lány, akibe szerelmes vagyok és ő is mindig mondogatja hogy szeret stb..
Viszont ha éppen írunk, észrevettem, hogy ignorál/ nem figyel rám. Órákba telik, mire válaszol, akkor is csak egy-két szóval. Úgy érzem, hogy titkol előlem valamit, és nem akar megnyílni. Többször láttam, hogy az ökle véres/ sebes, el is mondta, hogy ideges volt és bántalmazta a szekrényt, de hogy miért, azt nem... szeretnék neki segíteni, de ha ő nem érez irántam semmit, nem akarok túlságosan tolakodónak tűnni.
Szerintetek szeret vagy éppen azért nem nyílik meg előttem, mert kiábrándult belőlem esetleg nem is szeretett?
A válaszokat előre is köszönöm! :)

B*zd meg a p*náját
Viccet félretéve,kérdezz rá,mond el neki hogy bármit elmondhat neked,nem fogod továbbadni.És hogy téged tényleg érdekel,a hibáival eggyütt is.Ha ritkán ír vissza,akkor az már lehet 1 jel,de kitudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!