Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem bírom idegekkel. Mit tehetnék? Most akkor szeret? Vagy miért csinálja ezt? Több infó lent.
Szerintem vagy menny oda hozzá ,vagy miközbe elsétálsz mellette mondd oda neki hogy:
Élőben beszélni luxus?
Vagy ha nem mered ,írd meg neki hogy változtatni kéne ezen. Amíg nem mondod neki nem fogja tudni hogy ez téged zavar...
Szerintem valahogy úgy lehet az egész élőben beszéléses dologgal, mint te. Simán lehet, hogy ő sem mer odamenni hozzád beszélgetni. Szerintem szedd össze magad és szólítsd meg. Nem olyan vészes dolog. Abból, amit facebookon beszélgettek, az jön le, hogy tényleg nagyon tetszel neki. Szóval próbálj meg beszélni vele, nem vesztesz semmit sem.
Más lányokhoz oda szokott menni? Lenne még egy olyan tippem is, ami lehet nem fog tetszeni, de annó én is tapasztaltam. Az is lehet, hogy csak húzza az agyad. Velem gimiben osztálytársam azt csinálta, hogy facebookon rámírt, bókolgatott minden. Élőben konkrétan átnézett rajtam, néha beszéltünk pár szót és ennyi. AZtán később kiderült, hogy csak meg akart d*gni.
De a te eseted szerintem nem iylen, szerintem tetszel neki, főleg ha enniyre sokat beszélgettek, és ennyire dícsér. Szóval legközelebb menj oda hozzá, túl éled, és utána már nem csak facebookon fogtok beszélgetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!