Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötleteket várnék, hogy mit tehetnék?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok, hetedikes. Az osztályban van egy lány aki nagyon tetszik, sőt, szerelmes vagyok belé(azt hiszem). Úgy egy éve mondtam el ezt neki, és számomra örömtelien fogadta a hírt, azt mondta, hogy én is tetszem neki, de ugy gondolja, hogy előszőr ismerkedjünk meg és csak aztán járjunk, és ezt megértettem, mivel előtte egy srác az osztályból eléggé összetörte a szívét. Az volt, hogy egy év múlva majd járunk, és ugye ez most letelt. Hogyan kérdezzek rá erre a dologra? Ez az első kapcsolatom/alakulóban lévő kapcsolatom, szóval nem szeretném elrontani, plusz őt sem szeretném megbántani. És mostanában ugy érzékelem, hogy más fiúkkal jobban foglalkozik. A válaszokat előre is köszönöm és mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!2016. dec. 25. 16:36
1/7 anonim válasza:
Hát csak nyugodtan kérdezz rá. Ha beszéltetek erről korábban akkor nem lesz neki idegen a téma.
Am meg h lehet egy 12évesen már bepasizni. Jó ég hová fajul a világ.De Nem sértésnek mondtam.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
Egyébként ez lesz, ha nem hozza fel ő a témát rövid időn belül.
2016. dec. 25. 16:46
3/7 A kérdező kommentje:
Egyébként mostanában egyre távolabb kerültünk egymástól, nem beszélgetünk annyit, szóval nemtom hogyan fogadná ezt
2016. dec. 25. 16:57
5/7 anonim válasza:
Értem de te úgyis addig kattogsz majd ezen míg nem tudod pontosan mit gondol. Ezért kell beszélned vele. Ha el is utasít, legalább tudni fogod h h álltok.
6/7 anonim válasza:
Szóval szereted de nem is ismered (taps taps) na de komolyra véve a szót és hogy tényleg segítsek: a lányok folyton tesznek kisebb utalásokat az ilyen dolgokra csak észre kell venni. Ám mi pasik az ilyeneket nem láthatjuk szóval off. Azt annyira nem írtad le hogy sokat beszélsz-e vele meg ilyenek mert ha nem akkor nem ártana. Keresd a fizikai kontaktusokat pl.: tedd rá a kezed az alkarjára amikor beszéltek és valami jó sztoriban vagy és látod hogy nagyon figyel arra amit mondasz. A társaságából próbáld meg kicsit kizárni szólítsd a nevén meg a többi baromság és akkor sima ügy lesz :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. dec. 25. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!