Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irnátok vélemyényt vagy ötleteket mit tehetnék? Van egy fiú.
Na szóval, van egy fiu, akivel nem járunk egy osztályba, úgyhogy csak a folyosón találkozunk... meg ebéden...
Már régebben találkoztunk, mert a szüleink ismerik egymést, úgyahogy...
A folyosón mindig csak köszönünk egymásnak, meg legfeljebb rám néz...
Idősebb tőlem két évvel, és rohadtul okos... emiatt a két ok miatt nem igazán merek kezdeményezni... (vagyis akad még egy harmadik ok is: egyszer amikor találkoztunk a folyosón, akkor láttam hogy egy felé fogunk menni...de amikor ő észre vett engem, akkor inkább irányt váltott... és ezt most nem tudom mire vélni... vagy kerül vagy szimplán csak félénk??)szerintetek mégis hogy vetessem magam észre?
Szia! Ha ismeritek egymást, akkor hívd el sétálni és beszélgessetek. És szerintem azért ment más irányba, mert tetszel neki, de félénk. (Én is ilyen vagyok.)
Sok sikert. Ha kell segítség, akkor írj privit.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!