Sushit akarok készíteni, adnátok ötleteket, hogy mit tehetnék bele?
Szoktam ritkán maki sushit csinálni, és egy csomó mindent rakok bele, de nem elég fajta születik, úgy érzem :)
Füstölt lazacot, kis koktélrákokat, surimit szoktam beletenni, aztán uborkát, paprikát, rántottát, de több ötletem nincs.
Esetleg megpróbálhatnék másfajtát is? Mennyire nehéz mondjuk nigirit készíteni?
[link] ez egy nagyon jo oldal, ha beszelsz angolul.
Amugy sztem rakhatnal bele meg:
hus: tonhal, makrela, angolna, polip, csirke (teriyaki), szardinia, hering, ikra, egyeb tengeri herkentyu, csinalhatsz tempurat is: [link] - nem olyan nehez. Egy ismerosom szalamit is szokott belerakni, szerintem ez kicsit perverz mar, de amugy finom. :)
zoldseg: avokado, hagyma, fokhagyma, savanyu uborka,
+kremsajt, keleti fuszerek (ha pesti vagy, akkor a Tigris piacon be tudod a fuszereket szerezni olcson)
Jo etvagyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!