Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok,van egy lány aki 19 éves már több mint 7 hónapja beszélünk 2 hónapja találkozgatunk és most bejelentette tegnap,hogy kiköltöznek Ausztriába. Namost én nekem mozgásszervi betegségem van és nem is állunk úgy anyagilag(sok korház stb) hogy én kitudjak menni hozzá! Eléggé összevesztünk és a vége az lett,hogy hazament és én mindenhonnan letiltottam inkább. Sírva ment haza és igazából énis sortam,de nemtudom,hogy hogy engwdném el őt,szerintem nagyon összezuhannék és ezért gondolom én jobbnak ha itt pontot teszünk ennek az ügynek a végére!szerintetek jol döntöttem?
2017. jan. 19. 21:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg, béküljetek ki. Nyilván egyikőtöknek sem jó így.
2017. jan. 19. 21:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!