Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most szerelem, vagy mi a rák?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, aki par hete adja a jeleket. Nekem mikor elkezdte ezt a "jelezősdit" Ő volt a szerelmem. Azaz most is. Vagyis mar nem tudom :/
- nem tudom levenni róla a szemem, olyan jól néz ki
- bírom a stílusát
- keresem a társaságát
- sokszor elképzelem, hogy megcsókolom
- szoktam vele álmodni
- szeretek vele szemezni, imádok "elveszni" a szemeiben 😍
Na igen, ezek alapján ez 100%, hogy szerelem, viszont nincs az a pillangós érzés. :/
Van egy különösebb érzésem a,gyomromban, mikor hozzámszól, megérint, vagy meglátom. Jóleső érzés, de nem olyan "szerelmes" érzés.
Vagy ez az érzés inkább a szerelem előjátéka?
Mi a franc ez?? Segítene valaki??? 😓
Előre köszönöm a válaszokat!!! ❤
2017. jan. 18. 20:31
1/8 A kérdező kommentje:
Ja es szinte mindig Ő jár a fejemben. Ezen kívül szeretettel nézegetem minden este a Facebookját
2017. jan. 18. 20:35
2/8 anonim 

válasza:

Velem is pont ez van és én sem tudom, hogy mi!!😣💕
3/8 anonim 

válasza:

(sóhajt) Nem muszáj pillangós érzésnek lennie ha szerelmes vagy. :P
4/8 anonim 

válasza:

Ezek 100%, hogy csak a vonzalom jelei. A pillangós dolog nem mérvadó, nem kell jelen legyen, de ez vonzalom, mert minden amit leírtál a külsőn alapszik, a szerelem a belső és külső kölcsönhatása.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!! 😘❤❤❤
2017. jan. 18. 22:01
6/8 anonim 

válasza:

Csak tetszik, vonzódsz hozzá. A szerelem a belső értékeken alapul.
7/8 A kérdező kommentje:
De mint mar elmondtam: bírom a stílusát. Azaz a "belső részêt".
2017. jan. 19. 18:49
8/8 anonim 

válasza:

A stílus még korántsem a belső érték. Az csak a kettő közötti átmenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!