Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a gondja anyának? Miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gondja anyának? Miért nem engedi hogy itt aludjon a barátom? 14/L

Figyelt kérdés
Van egy barátom, akit imádok. Alapból nagyon intelligens, ahhoz képest hogy velem egy idős, nagyon éretten tud gondolkodni, meg amúgy is egy okos ember. Már fél éve együtt vagyunk, maximálisan megbízunk egymásban, mindig őszinték vagyunk, tényleg nincs titkunk egymás előtt és mindent megbeszélünk. Nagyon szeretjük egymást. Én szeretném ha itt aludna, mert esténként annyira hiányzik, és szeretném ha itt lenne velem, minden este beszélünk, neki is nagyon hiányzom. Anya is nagyon szereti, azt mondja hogy ő lát esélyt arra, hogy együtt maradunk, mert mindketten elég felnőttesen állunk hozzá. Kérdeztem többször is, hogy itt aludhatna-e, de mindig nemet mondott. Azt mondta, felőle itt lehet este 11-ig is, csak menjen haza (pedig már nagyon sokszor aludtak itt barátnőim, volt hogy egyszerre több is). Csak olyan rossz a búcsúzkodás, és utána mindketten egész este szomorúak vagyunk. Azt mondta megbízik bennem annyira hogy nem csinálok olyat amit nem kéne, meg nincs is ilyen szándék egyáltalán, tényleg. És nem értem hogy miért van ennyire ellene

2017. jan. 18. 13:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Velem is hasonló helyzet lett volna, ennyi idősen.Csak aztán anyu, nem volt tisztába a szexualitásommal...Én se voltam teljesen, így nem mondtam el neki, könnyen megengedte, hogy itt aludjon a barátnőm.Na igen, szó szerint a barátnőm.Éjszaka semmit nem vett észre, közrejátszott mondjuk, hogy nagyon visszafogtuk magunkat hang ügyileg.

16/L

2017. jan. 18. 17:24
 12/19 anonim ***** válasza:
26%

"Tehát szerintem csak a látszatot akarja ezzel fenntartani"

A fenet. Nyilvan tudja hogy a fax felall nappal is, es ha nagyon akarnak akkor dugnak es kesz. De ha ezt meg a sajat donteseivel tamogatja is, akkor tenyleg elbaxa a nevelest. A szulonek az a feladata hogy a gyerek tudja mi a helyes es mi a helytelen. Ez nem jelenti azt hogy a gyerek nem is csinal helytelen dolgot, de legalabb van egy ertekrendje, ha az sincs akkor megette a fene.

2017. jan. 18. 21:54
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Tehát? Fent tartja a látszatot azért, hogy a gyereknek legyen vmi viszonylag normál értékrendje. Erről írt.. Nemtom mit fenékezel :D ..
2017. jan. 18. 22:12
 14/19 anonim ***** válasza:
17%
A "latszatot fenntartani" kifejezes teljesen mast jelent mit ahogy te azt hasznalod.
2017. jan. 19. 07:12
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

Mégis mit akarhat egy ennyi idős tinédzser fiú, ha a lánynál akar aludni?

Van külön vendégszobátok, ahol elszállásolnátok, vagy kénytelen melletted az ágyban helyet foglalni, abból pedig nem sülne ki semmi jó...

Akár milyen érettnek tartod a pasidat, ne akarj még vele szexet!

Ne vakulj el és csak annyira bízz benne, amennyire szükséges.

Lehet, az alkalom után csak kipipálna a bakancslistáján, utána pedig eldobna és más csajoknak tenné a szépet.

Aki 14 évesen akarja elveszíteni a szüzességét, az pont hogy nem érett, hanem egy éretlen csitri.

2017. jan. 19. 07:41
 16/19 anonim ***** válasza:
6%
Várd meg az érecccccségit. Onnantól már mindenki okos :D ..
2017. jan. 19. 10:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Kösz hogy le kell pontozni..
2017. jan. 19. 14:44
 18/19 anonim ***** válasza:

14- éves a kislányom én sem engedném hogy vele aludjon egy fiú, var én is voltam fiatal és az első komoly barátnőm 14 -évesen ismertem meg. Nem volt szex de más igen, szó én sem akarnám hogy vele aludjon, az korai.

Szerintem. :)

2017. jan. 19. 18:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok mai gyerek, de én is voltam tini. Így aztán azt is tudom, hogy ez a kor arról szól, hogy próbálgatjuk, feszegetjük a határainkat. Ha anyud kijjebb tolja a határt azzal, hogy megengedi az ottalvást, akkor azt a kijjebb tolt határt fogjátok feszegetni. Az pedig semmi jóra nem vezet. Fogadd el anyud döntését. Majd ha lesz gyereked, megérted, hogy csak jót akar és jót tesz ezzel a tiltással.
2017. jan. 19. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!