Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi baja lehet? A többi lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet? A többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy barátom két hónapja vagyunk együtt eddig jól alakult a kapcsolatunk elvileg ő nagyon szeret engem én is őt de valami nincs rendben úgy érzem

osztálytársak vagyunk és mindketten 16 évesek.

Az a problémám hogy ő nem közeledik hozzám másokat ölelget meg másokkal beszélget de velem egyáltalán nem engem nem ölel meg és alig szól hozzám . Olyan rosszul esik hogy másokat ölelget és szinte átnéz rajtam.

Először azt hittem hogy valami miatt haragszik rám és rákérdeztem és azt mondta hogy nem haragszik és hogy nincs semmi. De nem értem akkor miért nem beszél velem és miért nem közeledik hozzám úgy ahogy a többiekhez??? Mégis mi lehet a baj ??? Vagy én csinálok rosszul valamit???

2017. jan. 17. 16:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Részletek nélkül nehéz átlátni ezt a kérdést, de valószínű valami oknál fogva vagy fél vagy kellemetlen neki (nehogy kicikizzék osztálytársaitok) hogy ti együtt vagytok vagy ölelkeztek. Én a helyedben elgondolkoznék azon hogy mi van köztetek, ha másokat ölelget és azokkal többet foglalkozik akkor ez nem igazi kapcsolat. Olyan mintha neki csak akkor lennél jó mikor ő gondolja, egy tárgy vagy számára.
2017. jan. 17. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!