Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kiszívtam a barátom nyakát!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszívtam a barátom nyakát! Lehet valami baja? (több lent)

Figyelt kérdés
Két napja történt hogy kiszívtam a barátom nyakat és olvastam egy cikket amiben azt írták, hogy belehalt valaki mert vérrög keletkezett vagy nemtudom hogy mondjam... es most azert vagyok megijedve mert mondta hogy fáj a feje meg a hasa persze ez mástól is lehet. De nem szivtam ki neki annyira durván azert, de aggodok. Meg meg nem mondta senki meg nem is hallottam több ilyet csak ezt az egyet.  Szerintetek van okom az aggodalomra?

2017. jan. 1. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Napjai maradtak mar csak. Nekem is igy kezdodott, kiszivtak, fajt a fejem es a hasam, majd 3 nap mulva meghaltam.
2017. jan. 1. 14:18
 2/10 anonim válasza:
84%
Nincs amiért aggódnod. Az interneten sok butaságot lehet találni.
2017. jan. 1. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell aggódnod nem lesz baja :D
2017. jan. 1. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Osztálytársam bulik után mindig kiszívott nyakkal jön. Tiszta lila, zöld foltos mind két oldalán a nyaka. A mai napig nem értem miért jó ez a nyak kiszívás. Valszeg nem egészséges, és sok alkalom után lehet bajod tőle, de most az egy alkalom után nem kell aggódnod. 18/f
2017. jan. 1. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Ha vámpír vagy, minden bizonnyal, két dolog lehetséges.

A? A barátod vámpír lesz.

Bé? A barátod öm... sajnos nem lesz több vére.

2017. jan. 1. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem hal bele. engem sokszor harapdálnak össze, volt hogy a hasamtól a nyakamig végig kék zöld voltam. Szerintem még élek.
2017. jan. 1. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
Igaz csak robotzsaruként, mert a testem 80%át amputálni kellett.
2017. jan. 1. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Oh te lány! Hát nem tudtad??? Át fog változni vérfarkassá!!!!
2017. jan. 2. 06:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Butaság kiszivni a nyakát. Hiába tiltakozol. Hiába jelented a választ.

Hajszálereket szakítja szét a vákuum. Bőr alá vérzik. Ezért pirosodik, majd, mint egy zúzódás eltűnik. Ezért zúzódás kezelésére alkalmas krémekkel lehet segíteni a gyógyulást. Az alapozó és egyéb kozmetikai cuccok csak lassítják.

El kéne gondolkodni, mit akar ezzel kifejezni, aki ilyet csinál. Illetve mit jelent ez a másiknak. Ha vámpír fetisiszta a másik vagy szereti, csináld. Egyébként egy alap formája a kapcsolaton belüli erőszaknak és másik birtoklását is ezzel szokták kifejezni. Nem feltétlenül ez történt ebben az esetben, de érdemes ezen is elgondolkodni.

Vagy jelents fel ismét az adminoknak és legyél továbbra is ostoba.

2017. jan. 2. 19:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a legkirályabb ha szex közben harapdosnak. Az ember is érző lény, van aki durván szereti és van aki finoman. Nincs ebben semmi.
2017. jan. 2. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!