Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 eves lany vagyok, a 17 eves lany vagyok, a baratom 21.1 eve, es 7 honapja vagyunk egyutt. Sajnos rajta kaptam egy jo parszor hogy tarskeresozik. Mit tegyek?
lattam a telefonjan alkalmazast es utana megneztem, de persze az o facebookjaval volt bejelentkezve, amit en szerencsere tudtam igy lattam hogy miket irt mas lanyoknak, es nagyon szarul esett. Ez miatt mar tobbszor szakitottunk. Mire neki a tarskereso ha itt vagyok neki en? en probalom megbeszelni vele ezt a helyzetett, de csak annyit mond hogy nem lesz tobb ilyen stb... utanaa megint rajta kapom... mit tegyek???
(bocsi az ekezetert)
Probaltam beszelni vele nem is egyszer, hogy hadja abba tobbszor szakitottunk miatta.
Mondtam mar neki hogy ha keves vagyok neki, es nem szerett, mas lanyt akar, akkor hadjon engem de o azt mondja hogy szeret engem tiszta szivebol es hogy azert csinalja hogy feltekeny legyek, mert ugy erzi nem szeretem mar...
de ez tiszta hulyeseg es nem hiszek neki.. ezzel csak a bizalmamat vesziti el! Ha szeretne annyira amennyire elmondja nem tenne ezt.
Amugy lefeudtunk mar egymassal, csak kb 2 hetente szoktunk talizni mert dolgozik, en suliba jarok kolis vagyok es sokat kell tanulnom ez miatt nem nagyon tudunk egyutt lenni!
Tipikus kis nulla értékrendű hapsinak tűnik a leírtak alapján. Az nem kérdés, hogy a hapsi a kevés, értékrendileg, agyilag és érzelmileg.
A kérdés az, hogy Te kérdező csajszi más vagy-e. Mert ha más vagy, akkor filózás nélkül ki kellene lépni ebből a kapcsolatból elég egyértelműen. Jóhiszeműen feltételezem, hogy tapasztalatlanságból nem vetted még észre, hogy ez a srác nem okés és pont ő kevés hozzád. Viszont most már megtörtént a felismerés, úgyhogy ki kellene szállni.
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon béna kifogásai vannak, amellyel téged bánt. A kapcsolat alapja a bizalom és ha többször is hazudott neked annak teljes hiányában nem lesz hosszútávú. Leírásod alapján nagy eséllyel a következő jelöltet keresi, addig pedig veled van :(
Csak kommunikációval lehet ezt megoldani, ha ő is vevő rá, de ahhoz mindketten kelletek, egy ember hiába evez a csónakban. Próbáld ismét, esetleg más megközelítéssel megbeszélni, de ha ezek után is hasonló történik inkább engedd el végleg.
Mit "próbáld meg ismét meg hogy engedd el"???
Nehogy már még a csaj próbálkozzon egy ilyen gyökérnél.
Nem elengedni kell, hanem elküldeni a halálba mintha nem is lett volna és minden kapcsolatot megszakítani vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!