Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el a szûl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a szûleimbek hogy barátom van én 15\L ő 18\F?

Figyelt kérdés
2016. dec. 28. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod nekik beadagolni vagy őszintén eléjük állni és elmondani, nem is való neked még pasi.
2016. dec. 28. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Igaza van az #1-es valaszolónak ha nem tudsz a szüleiddel őszinte lenni és nem tudod egyenesen elmondani nekik akkor még nem értél meg arra hogy legyen barátod..!!
2016. dec. 28. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Pl így:

Te: MUTER!!! FATER!!!

M&F (Muterod,faterod): Mi az kislányom?? :o

Te:(Nagy levegő) Van egy 18 éves pasim.

M&F: Oké, mikor hozod ide?? :D

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016. dec. 28. 20:35
 4/5 anonim válasza:
Mindenképp mond el nekik. Kezdj úgy bele hogy "Régebben megtetszett egy fiú, és most úgy érzem alakul köztünk valami". Aztàn mesélj hogy miket csinàltok együtt, mennyire szeretsz vele lenni. De persze csak az igazat mond, ne hazudj a szüleidnek!
2016. dec. 29. 01:50
 5/5 anonim válasza:
Èn ugyan ebben a helyzetben voltam kb egy hónapja. 15 èves lány vagyok a barátom pedig 18. Fèl ève ismertük egymást amikor kezdett kialakulni közöttünk valami. Amikor eljutottunk odáig, hogy akkor próbáljuk meg, elèggè fèltem a szüleim reakciójától. Alapvetően szigorúak ès fogalmam sem volt, hogyan fogadják majd. De erőt vettem magamon ès egyik este bementem a szobájukban amikor TV-ztek, leülltem mellèjük ès őszintèn elmesèltem a megismerkedèsünk napjától a sztorit. Nagyon jól fogadták ès èrtèkeltèk az őszintesègemet. Mára pedig már nagyon megkedveltèk őt. :) Neked is az őszinte utat ajánlom, mert a hazugságok sosem cèlravezetőek ès a kapcsolatot is tönkre teszi, ha titkolni kell a szülők előtt ès attól tartani most èpp mit kamuzzak, hogy vele lehessel, vagy èppen ki lát meg a kávèzóban vele.
2017. jan. 1. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!