Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja, miért nem ír?
Figyelt kérdés
Egy középiskolai előkészítőn (ami eddig 3 alkalmas volt) megtetszett egy fiú. Egy barátnőm kérés nélkül elmondta neki, hogy tetszik egy barátnőjének, mondta is a fiú hogy majd ír neki (nem tudom komolyan gondolta-e) aztán odahívtak engem, köpni-nyelni nem tudtam hirtelen, rám nézett, kérdezte h én akartam-e megtudni a nevét...nem válaszoltam és kérdezte h ez komoly-e vagy szívatjuk. Barátnőm mondta, hogy komoly, aztán elment. Csak a keresztnevét tudtam meg, de az alapján megtaláltam fb-n. Ő nem kérdezte az enyémet :( Ráírtam, és elnézést kértem a barátnőm miatt, hogy így letámadta, de nem nézte meg. Viszont ismerősnek jelölt. Azt hittem lesz valami, de még mindig nem olvasta el az üzenetemet, pedig csomószor látom, hogy elérhető... (kb 2 napja írtam). Biztos vagyok benne, hogy látta az értesítésekből az üzenetemet, csak szándékosan nem ment rá, de akkor miért jelölt be? Meg ott miért mondott olyanokat h ír? Nem értem, hogy mi van, és igazából eléggé bánt, mert már eleve gáznak tartom, hogy lányként én kezdeményeztem, de most úgy tűnik, hogy el is utasít, ami még kínosabb így... Szerintetek mi lehet a baja velem, vagy úgy általában?2017. jan. 16. 14:41
1/2 anonim válasza:
A probléma valószínű nem ott van, ahol te gondolod :D
A facebook azokat az üzeneteket amiket nem ismerőstől kapsz, engedélyezéshez köti. Ha jól értem, akkor te azelőtt írtál neki, mielőtt ismerősök lettetek, tehát belekerült a spam mappába az üzeneted. (legtöbb ember nem olvassa/nem is tudja hogy van ilyen)
Természetesen miután ismerősök lettetek az az üzenet nem kerül át a megszokott chat felületre értesítésként. Valószínűleg elkerülte a figyelmét az egész dolog. Ha bejelölt akkor érdeklődik. Írj neki megint. Ha erre se válaszol akkor jogos az aggódásod :/
2/2 A kérdező kommentje:
Ez a válasz nagyon hasznos volt, köszönöm, erre nem is gondoltam. Azt hittem, miután ismerősök lettünk, látni fogja. Lehet, hogy mégegyszer, utoljára megpróbálok írni neki.
2017. jan. 17. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!