Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha?
...ha az egyik legjobb barátnődbe beleszeretne a szerelmed es kiderülne, hogy a barátnőd is kölcsönösen érez a fiu iránt, csak nem akarta neked elmondani. Es össze is jönnének.
Mit tennél? Továbbra is a barátja maradnal a lánynak, mert nem ő tehet róla, hogy igy alakult, vagy megharagudnal ra, es többé szóba sem állnál vele?
Indokoljatok meg a valaszt legyetek szívesek!
(Ebben a sztoriban en volnék a barátnő, csak abban a különbségben, hogy MEG nem jöttem össze a fiúval, viszont ha továbbra is igy haladok vele, simán meglehet)
Nem haragudnék senkire se.
Barátok maradnánk a lánnyal csak lehet egy két napig kicsit kedülném hogy lenyugodjak viszont nagyon örülnék ha boldogok lennének együtt.
Egyszer a barátnőm összejött az exemmel. Hatalmas mosolyszünet volt utána, főleg mert amikor direkt rákérdeztem akkor tagadta és titkolóztak meg egyebek... Szóval egy nagy beszégetéssel sok vitának elejét vehetnéd.
Én sem akartam haragudni, de egyszerűen rossz érzés na...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!