Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ennyire álszent lenne, vagy csak lelketlen?

Nem értem a problémát. Rengetegszer változik meg az ember véleménye valakiről ha jobban megismeri. Ha pár hónapja kérdezed, én se tartottam vonzónak azt az embert aki most a barátom, és akibe nagyon szerelmes vagyok. A pár hónap alatt a barátnőd is meglátta a srácban azt ami neked tetszett benne.
A helyzet furaságát is túldimenzionálod szerintem. Azt írod, a srác régebben, pár hónapja tetszett neked, ami azt sugallja hogy már nem. Akkor miért gond hogy a barátnőd több időt tölt veled. Nem mondod hogy jártatok volna a sráccal, vagy hogy nagyon beleszerelmesedtél volna, ami tabuvá tehetné a barátnőd számára. Ha minden srác aki valaha tetszett/bejött tabu lenne az összes barátnőmnek, nagyon sok szingli ember lenne a környezetemben. Nem birtoklod sem a srácot, sem a barátnődet, nem tartoznak neked engedélykéréssel.
Hagyd őket, hadd legyenek boldogok.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!