Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne könnyebb?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba az évfolyamomból. Nagyon szeretem, folyton ő jár a fejemben, ha neki fáj valami nekem is...egyszóval, érzelmileg közel állok hozzá, habár még alig beszéltünk...sokat figyelem, szeretem az egész énét, stílusát, beszédét...Viszont sajnos nem merem elmondani neki mit érzek...ha mondjuk osztálytárs lenne, simán megírnám, hogy szeretem, de így nagyon nehéz. Egyszerűen nem merek lépni. Ugyan teljesen bele vagyok hóborodva, mégsem sikerül semmi. Már az agyamra megy ez a dolog. Sok dolgot tudok róla, de azt nem, hogy pl. kit szeret. Én pedig a lánynak sem szeretnék esetleg ezzel rossz perceket okozni, a fiú előtt pedig leégni.2017. jan. 12. 20:17
1/5 anonim 

válasza:

Jelöld be Facen és írj, rà nem kell rögtön egy vallomással kezdeni.
2/5 anonim 

válasza:

Nem lehetsz szerelmes egy olyan fiúba akit alig ismersz. Attól mert távolról figyeled őt az nem jelenti hogy ismered lehet hogy csak olyannak mutatja magát. Meg nem a kinézetébe kéne bele szerettni meg abba ahogy beszél hanem a viselkedésébe. Te nem belé vagy szerelmes hanem a szerelem gondolatába..
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet, oke. Tiszteletben tartom a valaszodat Utolso! En csak csendben figyelem a "hatterbol". Figyelem milyen a kozos orainkon, milyen a termeszete, stilusa stb. Ettol fuggetlenul ez a te velemenyed, rendben...:) Elso!:) Koszonom a valaszt, igazad van!:) csak felek, az a baj...:/
2017. jan. 12. 21:53
4/5 tarusa válasza:
Enis ajanlom hogy irj ra ha erdekled ak el fog hivni talizni es attol lehetsz szerelmes hogy nem ismered anyira jol csak az nem jo ha egy suliba jartok mert ha visza utasit vagy ha jartok es kesobb szakitotok ak szar lesz latni..... Enis igy jartam
5/5 A kérdező kommentje:
Igaz, koszonom!:)
2017. jan. 14. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!