Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Mitől lesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mitől lesz könnyebb?

Figyelt kérdés

Van egy exem akivel sokáig voltam együtt mostanában úgy éreztem hogy elfelejtettem de most lett csaja ami engem valamilyen szinten zavar de én szeretek egy másik fiút de az exem még is érdekel.Ha véletlenül összetalálkozunk igaz hogy csaja van de azért megnéz mosolyog rám lehet én képzelek be valamit de előtte meg utál.Nem tudok eligazodni rajta.

valamilyen szinten.Bunkó beszólásokat nem kérek.(:

2015. szept. 18. 22:47
 1/2 Dreed ***** válasza:
amikor nincs ló.... jó a szamár is :D
2015. szept. 18. 23:44
 2/2 anonim válasza:
Felejtsd el, ne gondolj rá, kerül a helyzeteket ahol láthatod, töröld tiltsd stb.. ha tényleg felejteni akarod.. Teszem hozzá, nem lehet őszinte szerelem a mostani pároddal, ha zavar az exed csaja.. én tapsikoltam örömömben, mikor azt láttam , hogy sikerült tovább lépnie és éli az életét.. De mindegy, kinek hogy jön le..
2015. szept. 19. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!