Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá?
Figyelt kérdés
Tudom, furcsa kérdés!
Van egy lány barátom, aki tetszik, de már nem tudok mit kitalálni mivel írjak rá (a mizu, hogy vagy az már unalmas). Valami tipp?
15/f
2017. jan. 12. 19:02
11/14 anonim 

válasza:

Ezt a hülyeséget. Mindenkiben az a tévhit van, hogy bele kell dögölni a tanulásba, mert akkor jó egyetemre fogsz járni és jó munkád lesz és gazdag leszel. A világ leggazdagabb emberei közül sokan még a középiskolát se végezték el. Életrevalóságot meg nem tanítanak az iskolában..De logaritmus számolás meg deriválás az qrva fontos :D Én odafigyeltem órán és többet nem foglalkoztam a tanulással. a házit is csak óra előtt másoltam le de nem voltam rossz tanuló, aztán tanultam egy szakmát érettségi után (így az érettségimmel lényegében ki is törölhetném a seggem) és mégis többet keresek mint mások akik diplomával elmennek egy vállalathoz alkalmazottként. És szeretem amit csinálok! Menj oda a csajhoz és beszélj vele, erre csak futja az idődből. Ha elutasít, akkor facen is elutasítana akkor legalább kiderül és nem kell többet agyalnod ezen..
12/14 anonim 

válasza:

A lány is közeledik valamennyire feléd? Mert ha igen akkor szerintem nyugodtan írj neki mert általában a lányok azért nem írnak, mert nem akarnak nyomulosnak tűnni. Én is ilyen helyzetben vagyok, és mindig örülök amikor ő ír rám:)
13/14 A kérdező kommentje:
Általában én kezdeményezem interneten, de utána elég bő szavúan válaszol, és van is kedve írni. Élőben meg mindketten kezdeményezünk
2017. jan. 12. 19:59
14/14 Technokol Rapid 

válasza:

Hát akkor meg? Nem értem a kérdést? Ha szoktatok írogatni akkor miért kéne kitalálni valamit, hogy mivel írj rá? Amúgy is miért kéne kitalálni valamit? Pfff... küldj neki valami maszlagot és ha megkérdezi, hogy mi az írd azt, hogy a húgod volt. (Meg ne csináld)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!