Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány de hogy írjak rá?
Figyelt kérdés
Szia! Tetszik egy lány, évfolyam tàrsam és nagyon tetszik. Nem ismerjuk egymast, és mivel mindig a barátnőivel volt vagy én voltam valakivel ezértnem mertem/tudtam megszólitani. Most téliszünet van és megtaláltam Instagrammon.. és rászeretnék írni. De mivel egy kicsit tapasztalatlan vagyok ezért nem nagyon tudom, hogy kéne kezdeni, hogy ne egybol essen le neki, hogy tetszik nekem! :D Szoval az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne elkezdeni egy beszélgetést egy "idegennel"?! Értelmes válaszokat előre is köszönöm! ^.^2016. dec. 24. 18:26
1/8 Jávor Dávid válasza:
Figyelj eloszor csak kerdezgesd magarol de fel hívom figyelmes NE NYOMOLJ kérdez meg mit kapott karira kivel lesz szilveszterkor stb... Háyn eves vagy vagytok?
Ha kérdésed van irj privibe válaszolok normalisan😁😉
2/8 anonim válasza:
Csak írj neki egy sziát és majd utána elég eldöntened, hogy hogyan tovább, de könyörgöm, ne egy mizuval indítsd mert abból szerintem minden lánynak elege van :D Legyél spontán,, persze nem kell mondanod, hogy tetszik neked, de azt nyugodtan megírhatod hogy szimpatikus és kedvesnek tűnik stb. :)
3/8 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy hogy van, kérdezd semleges dolgokról stb... Csak menni fog az :)
4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként 13 éves vagyok és most jöhet az oltás, hogy kicsik vagytok de nem érdekel.. mindenkinek tetszett valaki amikor ennyi idős volt. Egyébként soha nem inditanék egy mizuval :D ez a karácsonyos dolog nem rossz. De ti mit gondolnatok ha ezt az ellenkezo nembol egy idegen megkérdzné csak úgy? ^.^
2016. dec. 24. 18:49
5/8 Jávor Dávid válasza:
Hallod ocsi semmi gond h 13 vagy én 15 vagyok es hat egy veled egy idős lányért kuzdok szoval semmi gond ezzel csak egyet tanulj meg nincs olyan h nincs van igaz szerelem
6/8 anonim válasza:
Ahogy én szoktam az ősrégi bevállt módszer: Szia. Mizu? És elkezdődik a beszélgetés aztán kérdezhetsz róla hogy mi a kedvenc filmje zenéi stb dobd fel neki a témákat ha viszonozza meg visszakérdez stb akkor királyság ha 1 szavas válaszok akkor meg hagyd. 15f Ha kell valami privátba jöhetsz. :D
7/8 anonim válasza:
Ez szánalmas.Megint interneten kezdődő beszélgetések?menj oda hozzá valahogy élőben legyen már ennyi eszed, az sokkal többet ér.
15 vagyok és soha nem ismerkedem neten, mindig élőben.Rejtélyes ,okos,vicces emberek vonzanak a legtöbb ilyen nem a neten szelfizik.
8/8 anonim válasza:
Remélem nem baj, hogy.ilyen későn írok, de szerintem mindenképpen írj rá. Lehet valami ürüggyel pl. Ha van közös órátok, akkor mondjuk kérdezd meg tőle, hogy mi volt a lecke! Sok sikert és remélem látod a válaszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!