Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány hogy írjak rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány hogy írjak rá?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány de igazából nem nagyon ismerem sőt semennyire, csak látásból és nem tudom hogy kéne megismerkedjünk vagy hogy hogy kéne ráírjak. Szeretném a segítségeteket kérni

2016. nov. 19. 23:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
íráskészséggel:D
2016. nov. 19. 23:09
 2/15 anonim ***** válasza:

"-szia, hogy vagy?" A lánytól is függ, hogy hajlandó-e netten őszinte lenni. Légyj kedves, érdeklődj, de ha ő csak pofátlanságból válaszol szerintem hagyd a csodába.

18/ L

2016. nov. 19. 23:12
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban jársz ha egyenesen leírod hogy miért is írsz rá. Ne kertelj. Aztán vagy bejön vagy nem. 50-50 százalék esély van rá ;)
2016. nov. 19. 23:12
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is légy egyenes és nyílt. Ebből baj nem lehet.:)
2016. nov. 19. 23:14
 5/15 anonim ***** válasza:
Szia! Kezdésnek köszönj így aztán ha nincs semmijen indokod akkor keress valamit pl.: (ha egy suliba jártok) a termetekben hagytam a füzetem nem tudnál segíteni? Ilyesmik. Aztán elindul a beszélgetés, esetleg keresi a füzetet nincs akkor mindegy mondd hogy már megvan.... Stb stb. Végül mondd neki hogy szeretnéd jobban megismerni és ha nyitott a dologra már minden sínen van. Remélem segíthettem. Sok sikert!
2016. nov. 19. 23:15
 6/15 anonim ***** válasza:
Na, ráírtál?😊
2016. nov. 20. 01:13
 7/15 A kérdező kommentje:
Ráirnék én simán csak úgy hogy miújság de félek hogy elküldene
2016. nov. 20. 12:54
 8/15 anonim válasza:
Szerintem ráírhatsz,de ne rontsd el! Simán csak beszélgess vele. Hagyd,hogy ő írjon magáról. És ne halmozd el kérdésekkel. Aztán egy pár nap múlva csináld azt,hogy direkt arra mész ahol tuti találkozol vele,köszönj és kérdezd meg,hogy:hogy van,és ha ne siet kicsit (ne sokat),de beszélgessetek. Aztán majd miután beszélgettetek kérd meg hogy egyszer talizzatok. :) Sok sikert! (Azért élőben kérdezd meg,mert utána már n fogsz annyira félni a találkozásotokon,mert ugye megtetted az első lépést) Hajrá! :)
2016. nov. 20. 20:36
 9/15 noname123toham válasza:
Kézzel.
2016. nov. 20. 20:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2016. nov. 21. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!