Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vágjak vissza neki?
Volt egy fiú(osztálytárs)aki elhitette, hogy bejövök neki...én meg naiv voltam
És átvágott, kihasználta naivitásomat :(
No, tehát a sztori
8.osok vagyunk, ez éven jött az osztályunkba a fiú
Beleszerettem...de nem azért mert első latásra szerelem volt, hanem mert megismertem...
És ő is úgy tett, hogy én is bejövök neki
Puszilgatott, facebookon sziveket írt, megcsókolt egyszer, mondta, hogy a legjobbal történt meg az első csókja, velem
És 4 napja megmondta, hogy:
"Figyelj! Gyere beszélnünk kell!
Tudom, hogy most ez nagyon rosszul fog esni...de nem szeretlek...úgy érzem, nem te vagy az igazi(itt mar bőgtem)
Úgy érzem, te is találsz majd tőlem jobbat, akivel boldogabb vagy...Bocsi"
És elment
Ezt meg akarom neki bosszúlni, és nem tudom, hogy
Valami olyan kéne, ami fáj neki, és lássa, hogy már nem érdekel ő
Ötletek?
"Ő egy bunkó, tapló, ne foglalkozz vele"
Valaszok kiméljenek!!!

Lakcínét szolgáltasd ki és még maeste kifárasztom ak i lurkót.
69N

Megértem, hogy nem érdekel, mert ő se nem egy bunkó, se nem egy tapló srác. Egyszerűen a szemedbe mondta amit érez, teljesen korrekten. Azért ne büntessünk már meg egy embert, mert az érzései megváltoztak. Lehet bejöttél neki, de ahogy megismert inkább nemet mondott a dologra, mert abban más volt az ízlése. Ilyen létezik a nagyvilágban, hogy kettő ember kipróbálja egymást, de az egyiknek nem jön be a másik.
A kis bosszúdról meg annyit, hogy teljesen felesleges, nem fogod magad jobban érezni tőle, akárhogyan is gondolod most. Semmit nem nyersz belőle, sőt ebből csak te veszíthetsz;D

Tessék eme tökéletes Yoda idézettel szolgálhatok, ami mindent elmond:
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!