Hogyan vágjak vissza apámnak?
Mutasd meg neki, hogy tudsz te rendet tartani, és vágd puccba az egész házat!
Mégis, hogy akarsz visszavágni neki, ha nála laksz, az ő pénzéből élsz, és nem tudsz menni sehová, nélküle meg éhen halsz? Még pár hónapod van, hogy pattogjál, aztán betöltöd a 18-at, és ha kedve van, kirakja minden cuccod az ajtó elé, te meg mehetsz a nagybetűs életbe visszavágni.
Első! Már sokszor mondtam neki de őt nem érdekli.
Második! Ebben teljesen igazad van , csak valamivel fel szeretném nyitni a szemét hogy ne egy kurv a szoba vessen véget a kapcsolatunknak, + adja meg a kellő intimszférát . Vagy amíg itt hon élek addig nem is jár nekem?
Mutasd meg hogy felnott vagy es nem kockulo lusta koszos trehany kamasz.
Hajra
Visszavaghatsz azzal hogy onnalo leszel jol keresel es patyolattiszta lakasban elsz
.
2. vagyok.
Az helyzet az, hogy apád nem fog megváltozni, és igen, neked kell behúzni a nyakadat. Amíg te függsz tőle, és nem fordítva, addig nem várhatod el, hogy majd ő alkalmazkodik hozzád.
Nem azt mondom, hogy ez a helyes szülői magatartás, de az sem az, hogy te most vissza akarsz vágni, hogy észre térjen.
Nem fog! De dühös lesz, a kapcsolat tovább mérgesedik, és a végén úgy fogsz repülni otthonról, mint a győzelmi zászló!
És biztos én is szemétláda, vadállat szülő vagyok, de már a 6-8 éves gyerekemtől is elvárom, hogy a saját szobájában tartson rendet. Nem hinném, hogy túlzó elvárás lenne egy 17 éves felé, hogy képes legyen rá.
Nem értem, neked miért kényelmesebb inkább veszekedni, mint naponta 10 percben kiganézni a szobádat.
Jogilag mi lehetséges, és mi nem: lényegtelen. Már tényleg csak hónapok kérdése, hogy ezzel tudsz-e még takarózni, vagy sem. Úgyhogy jobban járnál, ha nem húzgálnád az oroszlán bajszát, hanem "szót fogadnál".
Amíg úgy élsz, mint egy gyerek, addig úgy kell viselkedned, mint egy gyereknek! Majd ha úgy élsz, mint egy felnőtt, akkor viselkedhetsz is úgy!
A maszturbálást meg oldd meg, mikor már alszanak vagy nem mászkálnak, esetleg beszéld meg apáddal, hogy bocs, de örülnék, ha nem nyitnál be a következő két percben, mert kicsapnám. :) Lehet, többet érnél el vele, mint a hisztivel.
én tényleg azt hittem normális gondolkodással hogy a hokizást füdőszobában zárt ajtókkal szokás" végezni. szóval nem ott szokás? csobogó vizzel és hogy utána meg is tudj fürdeni? :O
(lány vagyok ne bántsatok ;) )
a rendrakás a saját szobában ha nem megy az egy dolog, de az ő területüket én tiszteletben tartanám, ezért ott kupit sose csinálnék. amúgy anyukáddal nem beszéled meg a dolgot? otthagyod őt is apád miatt? nem esik ez neki rosszul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!