Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan vágjak vissza?

Hogyan vágjak vissza?

Figyelt kérdés
Kezdődik a suli és már most félek,hogy csúfolni fognak. Mit mondjak vissza,ha pl szerelmemnek vagy a világ szépének hívnak meg ilyenek?(persze gúnyolódásból)Az a baj,hogy ők többen vannak és ,ezért nem igazán van ,aki kiáll mellettem. Nyílván csúnyán nem szólhatok vissza ,mert ,akkor még megvernek... ők többen vannak csak ,azt akarom elérni,hogy ezt haggyák abba meg,hogy szálljanak le rólam. Mit tegyek?( Létszi normális választ adjatok ,amivel el tudom érni,hogy leszálljanak rólam ,de ne is legyenek olyan dühösek,hogy megtámadnak.)16/L

2016. szept. 5. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Légy spicli és áruld be őket a tanár bácsiknak, előtte csinálj mobilos olyan telefonos rejtett kamerás felvételt, amiben áldozat vagy. Ha megvernek utána meg tudod őket fenyegetni is. Ezenkívül te is tudsz beszélni, nem? Azért szórakoznak veled, mert gyengus vagy és nem állsz ki magadért.
2016. szept. 5. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Ha Szerelmemnek szólít, te meg szólítsd Édesemnek, ha meg Világ szépének, akkor meg röhögj, kacsints egyet, és mondd, hogy Mindig tudtam, hogy tetszem, csak kis szégyenlős vagy ( te kis Huncut )!
2016. szept. 5. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz semmit sem visszaszólni, akkor gyúrj rá arra, hogy ne érdekeljen, amit mások mondanak.
2016. szept. 5. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
A ketteske jol mondja. Velem is ugyanezt csibalja egy osztalytarsam, es o is nagyon csunya szoval altalaban az o hangnemeben valaszolok h erezze mar h milyen gaz.... remelem idovel abba hagyjamert mar kellemetlen hrlyzetbe hoztam ezzel. Bocsi a helyesirasomert
2016. szept. 5. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Ó,köszönöm szépen,hogy ilyen bókot kapok! De te tudd meg,hogy te sosem leszel ilyen szép!
2016. szept. 7. 20:59
 6/7 A kérdező kommentje:
mondtam neki... folytatta,hogy megakar dugni...
2016. szept. 8. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor folytasd te is,egyszer csak megunja,ha nem akkor meg ne foglalkozz vele.:)
2016. szept. 9. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!