Mit mondjak neki, hogy jól vissza vágjak? 15/L
Az egyik lány az iskolából nagyon rám van kattanva, mert a barátjával jártam régen. A suliban folyton néz és mivel gólya hét van, csak engem szívat, de keményen. Megbeszélni ezt az ügyet vele képtelenség. Mit vágjak vissza neki? Egyszer azt mondtam neki, hogy: amúgy a pasid tök jól csókol, csak kár, hogy a szád nem illik a szájára.
Na ettől kiakadt nagyon. Hasonlókat akarok mondani neki, DE CSAK AKKOR, ha nem száll le rólam.

Az exe téged választott helyette, ez mindent elmond miért kéne visszavágni?
Ha meg csak egy liliomtipró fiatal volt kár rajta vitázni

Mi van??? Amikor mi együtt voltunk a fiúval, a lányt még egyikünk sem ismertük.
Ha figyelmesen elolvasnátok, értenétek is, nem csak a szátok járna

Ignorald.
Ertelmes ember nem megy bele ilyen cicaharcba.

Semmit. Mikor beszól nézz rá értetlenül. Maximum egyetlen egyszer kérdezz vissza, hogy valami problémád van? és nézz rá. Nagy és ártatlan boci szemekkel és nagy széles mosollyal. Peregjen le, tedd a bal válladra a jobb kezed ujjacskáit és söprögesd le velük. Kívül is meg a fejedben, a gondolataidban is. Ennyi.
Ha belemész a harcba vesztes vagy. Akkor is ha látszólag Te kerülsz ki győztesen és sikerül valami frenetikusat mondani Neki. Ez a fajta harc ugyanis önmagában megalázó.
Tanuld meg örök életre: csak azt bántják akit lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!