Kisfiamnak (9hós) szív alakú a nyelve. (rövid nyelvfék) Miért nem vágják fel neki? Azt mondják, majd ha a logopédus javasolja. Komolyan várjam meg, hogy rosszul tanuljon meg beszélni!?
Ne! Essetek rajta túl minél hamarabb. Nem is értem, ki tanácsolhatott ilyet. Egyébként egy pillanat az egész, kap érzéstelenítőt, inkább csak az lesz a nehéz, hogy le kell majd fogni.
Szopizni tudott? (még annyit tudok elképzeln, hogy nem olyan súlyos a lenövése, de akkor is érdemes most megcsináltatni, mint várni, hogy később szükség lesz-e rá.)
A fiamnak még a csecsemőosztályon megcsinálták, mikor született, pedig nem volt vészesen lenőve.
Igen szopizni tudott/tud,. Nem tudom mennyire lehett lenőve, de szegénynek még behúzva is "kígyónyelve van".
Én sem szeretném megvárni míg rosszul tanul meg beszélni, aztán hordhatom logopédushoz...nem értem miért csinálják ezt.
Köszönöm a választ!
én felcsípettem neki, amikor 4 hetes volt, mert a kórházban nem csinálták meg, egy pillanat volt az egész, és egy csepp vér volt a gézlapon, szóval semmiség az egész
azért kell megcsináltatni, mert nem fogja tudni kimondani az "r" betűt
utolsó vagyok,
az enyém nem kapott érzéstelenítőt sem, a gyerekorvos csinálta, egy olyasmi ollóval mint egy körömvágó olló, és az én babám is csak azért sírt mert lefogták, amint elengedték semmi baja nem volt
minél kisebb a baba, annál könnyebben túl estek rajta szerintem
A kisfiamnak 7-8 hónaposan vágták fel. Be voltam tőle tojva, de kb 1 másodperc volt az egész. Mire nagy nehezen elhelyezkedtünk a székben, már kész is voltunk. Egy kampós végű ollóval csippentett egyet, ennyi volt az egész. Épp csak felszisszent, mire felálltunk, már vigyorgott a dokira. Nem is vérzett egyáltalán, érzéstelenítőt sem kapott.
Nekünk fül-orr-gégész csinálta.
Szerintem essetek túl rajta mielőbb, felesleges húzni. Egy nagyobb gyereket lehet, jobban megvisel, hogy vagdossák a nyelvét. Most meg pár másodperc alatt túl lesz rajta, és el is felejti, mire kiértek az ajtón!
az én fiamnak 2 hónaposan vágták fel, a drágám nagyon harapta az asszisztensnő ujját, ahogy a gézt dugta a szájába. Mondta is a nővérke, hogy még jó, hogy nincs egy foga sem. Egy óra múlva már nevetett. Érzéstelenítőt is kapott.
Szerintem jelentkezz be egy fül-orr-gégészhez, kérdezd meg tőle, mégiscsak ő a szaki, ezt sztem még telefonon is megmondja. Ki mondta, hogy várjatok vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!