Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek szerintetek velük?...

Mit tegyek szerintetek velük? Hogy vágjak vissza?

Figyelt kérdés
Az elözö sulimban teljesen kiközösítettek. Szinte mindenki lenézett, a legtöbb fiú és lány. Folyton gúnyneveket adtak , mint "tutyi-mutyi", vagy "cirmike" , stb. Pedig 6-ig normálisak voltak. Én egyáltalán nem provokáltam öket , ök pedig kiközösítettek , mert nem az érdekelt mint öket . Nem akartam megverni öket , mert na süllyedtem volna le az ö szintjükre. És még nekik állt felljebb, mert mondták , h egy másik suliban már megvertek volna. Csak akkor voltak kedvesek , ha éppen dolgozat volt. Igazán nem értem mivel szolgáltam rá erre. Most , az új sulimban ezek miatt a rossz emlékek miatt nem merek barátkozni. Nagyon mérges vagyok a régi osztályomra , ezekért hogy állhatnék bosszút ha már elballagtam ? Nem tudom elfelejteni , mert lelki sebeket okoztak. :(

2014. jan. 26. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
pedig le kellett volna verni őket akkor lett volna tisztelet,a suli az a vadon aki erős az nyer
2014. jan. 26. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
2014. jan. 26. 19:39
 3/4 anonim válasza:
Tanulj, tanulj és tanulj. Szellemi előny! Egyébiránt egy küzdősport nem árt. Kiállást ad, önbazalmat, segít levezetni a felgyülemlett feszültséget és nem utolsó sorban meg tudod majd magadat védeni, ha úgy adódik a sors...sok sikert
2014. febr. 3. 01:04
 4/4 anonim válasza:
Az jó dolog, hogy nem bántottad őket fizikailag, jól tetted. Hát honnan tudhatod, hogy a jelenlegi sulidban ilyen gonoszak lesznek? Ne félj, ha bárki gonosz lesz veled, akkor csak röhögd ki őket és ne figyelj rájuk, akkor nem lesz akkora önbizalmuk. De szerintem nem lesz baj, menj oda egy szimpatikus emberhez és beszéljetek.
2014. febr. 7. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!