Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Csak nekem jönnek be a hosszú hajú pasik?
Figyelt kérdés
Én személy szerint imádom őket,főleg ha kicsit hullámos a hajuk :3 15/l2017. jan. 8. 21:36
1/5 anonim válasza:
Nekem igen, ha max vállig érő és ápolt. *-*
2/5 Párnahuzat válasza:
eddig utáltam, de kezdek örülni neki hogy hullámos a hajam xDDDD 14f
3/5 anonim válasza:
Én imádom a hosszú hajú férfiakat. Feltéve, ha nem úgy néznek ki tőle, mint egy nő. Ha ki van gyúrva, szexi, ápolt haja van akkor az igazi - a vőlegényem is hosszú hajú. Ott van Axl Rose (fiatal korában), Slash, a Wisdom, a Powerwolf, a Nightwish. Wáh *-*.
(Na de, hűséget fogadtam, nem vakságot :))
Btw.: Nekem mindegy, hogy mennyire hosszú a haja, mert ha van férfi akinek jól áll, akkor is jól fog állni neki, ha a földig növeszti.
22/L
4/5 A kérdező kommentje:
#3 Axl-nek nagyon jól állt,furcsa látni vállig (se) érő hajjal :)
2017. jan. 9. 06:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!