Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a hosszú ujjú ingek vagy a rövid ujjúak jönnek be igazán egy fiún?
Egyértelműen hosszú, de nem bő.
17/L
Egyetértek az elsővel. Most fura lenne rövid ujjú. 40 fokban meg a hosszú ujjú lenne fura.
Nekem az tetszik, ha valaki a helyzetnek, alkalomnak, időjárásnak megfelelően öltözik.
Teso, kizarolag hosszuujju😄 es csinositott😋
16/f
Lényegtelen az ujj hossza !!! Attól függ ,hogy hordod!
x Soha!! Soha , ne forduljon meg a fejedben , hogy az ing gallérját fel állítsd (remélem ezt nem kell magyaráznom)
x Én egyszerűen nem bírom elviselni ha egy férfin valami "nagyon lányos színű" ing van .Rózsaszín kilőve . ( mintás nem gond )
x A könyökig érő ujjú ing nem igazán a kedvencem. Ha nincs karizmod , a karod még kisebbnek tűnik majd benne .
x A feltűrt ingujj nagyot tud dobni , az összképen .Hosszú ujjnál kihangsúlyozza az alkari izmokat.Rövid ujjúnál meg a bicepszet .(Már ha van)
Remélem tudtam segíteni . 19/L
Hosszú. De nyáron nyugodtan hordjon rövidet, miattam ne süljön meg. :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!