Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért mert sírtam a lány előtt most lenéz engem? (lent)
Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm 2 évet együtt voltunk, de el kellett költöznünk és rá 3 hónapra szakított sms-ben. Kimentem cigizni a suliban nagyon letört voltam és miközben hallgattam a zenét előugrottak az emlékek. Kb. ekkora odajött osztálytársam(lány) és a barátnője aki nagyon tetszik nekem, nem tudom miért ,de az érzelmek eluralkodtak rajtam és elsírtam félig magam. Persze nem bőgtem csak könnyeztem, majd megvigasztaltak. ÉN nagyon vidám és nyitott embernek tartom magam, szóval elég ritka ,hogy én bármin is búslakodok. Szerintetek ez most rossz benyomást keltett a lánynál? Tudom kicsit fura, hogy a barátnőm után ilyenen gondolkodok,de ő is azért szakított ,hogy jobb legyen nekem és neki is. Nem akarok örökre búslakodni és nyitott vagyok egy új kapcsolatra. De lehet,hogy elástam magam ezzel nála?2017. jan. 8. 12:55
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen !mindenkinek ment a zöld!
2017. jan. 8. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!