Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azért mert sírtam a lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért mert sírtam a lány előtt most lenéz engem? (lent)

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm 2 évet együtt voltunk, de el kellett költöznünk és rá 3 hónapra szakított sms-ben. Kimentem cigizni a suliban nagyon letört voltam és miközben hallgattam a zenét előugrottak az emlékek. Kb. ekkora odajött osztálytársam(lány) és a barátnője aki nagyon tetszik nekem, nem tudom miért ,de az érzelmek eluralkodtak rajtam és elsírtam félig magam. Persze nem bőgtem csak könnyeztem, majd megvigasztaltak. ÉN nagyon vidám és nyitott embernek tartom magam, szóval elég ritka ,hogy én bármin is búslakodok. Szerintetek ez most rossz benyomást keltett a lánynál? Tudom kicsit fura, hogy a barátnőm után ilyenen gondolkodok,de ő is azért szakított ,hogy jobb legyen nekem és neki is. Nem akarok örökre búslakodni és nyitott vagyok egy új kapcsolatra. De lehet,hogy elástam magam ezzel nála?

2017. jan. 8. 12:55
1 2
 1/11 anonim válasza:
Teljesen normális a reakciód, nekem is hasonló volt, csak én otthon engedem el magad. Egyébként lánytípusfüggő. Exem azt mondta szerinte tök normális, ha egy fiú kimutatja az érzéseit ennyire, unokanővérem szerint gáz. Szóval próbáld meg a viselkedéséből leolvasni! :)
2017. jan. 8. 13:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, láttam már fiút sírni és egyáltalán nem néztem le miatta. :)
2017. jan. 8. 13:11
 3/11 anonim ***** válasza:

Teljesen normális..

Bár én az első barátnőmnél azért sírtam mert össze vesztünk csúnyán és féltem,hogy elveszítem..

Szakításnál nem érintett meg

A mostani barátnőmnél(ötödik)

Azért sírtam mert véletlen küldtem neki valamit amit nem neki akartam magára vette és megbántottam

És féltem megint,hogy vége lesz..

Szóval normális ne aggódj

2017. jan. 8. 13:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy lenéz emiatt bárki is.
2017. jan. 8. 13:24
 5/11 A kérdező kommentje:
De ő most nem néz emiatt gyengének engem:?
2017. jan. 8. 13:24
 6/11 A kérdező kommentje:
Amúgy ment a zöld köszönöm a válaszokat
2017. jan. 8. 13:25
 7/11 anonim válasza:
100%
# 3\6 Bocsi ,nem bántásbol írom mert cuki vagy meg minden de ha minden veszekedéskor sírsz mert félsz ,hogy elveszíted az sem jó.Nem baj ha néha kijön de én pl besokalnék abból ha a párom minden kis veszekedéskor sírvafakadna..Persze jó is az ha egy férfi érzelmes és érezteti ,hogy szeret de nem szabad ennyire érzékenynek lenni.A veszekedés természetes minden kapcsolatba de nem szabad egy pasinak ennyire kimutatni.Erősnek kell lenned ,hogy felnézzen rád és érezze ,hogy mindig minden helyzetbe fordúlhat hozzád és te segítesz megoldani.Szerinted az az igazi pasi aki csak akkor sír ha már tényleg eltörik a pécses,ha igazán nagy dolog tőrténik.És akkor a csajok számára is megható az egész és pozitívan jó érzés..Bocsánat ha sértő voltam.A kérdező kérdésére pedig az lenne a válaszok ,hogy nem gáz mivel elég rossz dolog a szakítás de ha tetszik a lány akkor viszont azt gondolhatja ebből,hogy nem vagy még túl az egészen és nem is akar majd semmit.Én sem akarnék mert pótléknak érezném magam. :(
2017. jan. 8. 13:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kelt rossz benyomást egyáltalán. Sőt! Nekem tetszik, ha egy fiúnak vannak érzései, nem játssza a menő fiút, akit semmi sem érdekel. Nekem tetszene, hogy ilyen komolyan vetted a volt barátnődet.
2017. jan. 8. 13:56
 9/11 anonim válasza:
Bocsi ha félre írtam valamit :D
2017. jan. 8. 13:56
 10/11 anonim ***** válasza:

7-es.

4 barátnőm volt,a mostanival együtt 5

Egy szakítás sem hatott meg egy cseppet sem.

Kicsit rossz volt 1-2 napig és annyi

A sírás azért volt mert tiszta szívből szerettem az elsőt és a mostanit is.

2017. jan. 8. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!