Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy csók megváltoztathat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csók megváltoztathat bármit is?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom és egyszer fogadtunk, és ő nyert,ezért jövök neki egy csókkal. Pár hónap múlva fogunk találkozni és akkor ugye teljesítenem kell a csókot.... Szerintetek egy csók megfogja változtatni az érzéseinket egymást iránt? Lehet hogy végül több csók is el fog csattani?

2017. jan. 5. 20:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó, bocsi. Egyébként szerintem biztos azért egy kicsit meg fognak változni az érzéseitek, és az hogy több csók legyen csak rajtad múlik, hogy akarod e vagy nem? és a fiú tuti hogy érez irántad valamit, még akkor is, ha úgy tudod hogy nem! ;)
2017. jan. 5. 21:06
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

1-es vok áruld mar el, hogy (a "poenomon" kívül) mi nem volt jo a valaszomban! Sztem teljesen kulturált es értelmes volt. Tapasztalatból írtam. Ekkora halatlansagot!

Remelem a srác el sem megy! 🖕

2017. jan. 5. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha az a srác beléd van zúgva és meg akar csókolni, akkor nem ismeri még a valódi stílusod. ;)
2017. jan. 5. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
Kretének vagytok az egyszer biztos. :)
2017. jan. 6. 01:49
 15/19 anonim ***** válasza:
A fiú többet akar és nem barátságot. Velem is volt ilyen évekig barátok voltunk, fogadásból volt a csók és totál felforgatta az életem, aztán én elkezdem agyalni féltem, ha több lesz elvesztem mint barátot,nem tudtam mit akarok, kapcsolat sem lett és már a barátságunk sem maradt az igazi. Remélem, te nem követed el ugyanezt a hibát, ha tetszik a fiú. Nő és férfi közt nincs barátság, de majd az évek során rájössz.
2017. jan. 6. 14:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nem ismerlek de jó a szakazmusod és a bunkoságod én is ilyen vagyok mindenre vsn valmi jó beszolás ezek csak sótlanok!!!

Szerintem bejössz neki máskülönben lemonta volna a csókot vagy az is lehet hogy csak egy ismerőssel akarta kipróbálni minden lehetséges! :D

2017. jan. 6. 18:21
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 Ő már csókolózott. Nem ez lesz neki az első.
2017. jan. 6. 19:46
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#16 vagyok. Gondoltam csak viccből írtam
2017. jan. 7. 17:33
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

hát egyik barátnőmmel ugyan ez megesett,viszont azt a szitut végignézni elég vicces volt (egy csütörtöki napon történt...azóta minden csütörtökön ha várjuk a buszt eszünkbe jut)

de köztük igazából semmi több nem lett,egy csók és kész,és ugyan így a fiú nyert(igaz azóta utálják egymást de na xd). De lehet,hogy nektek másképpen fog kijönni,lehet több lesz lehet változatlan :) ez emberfüggő,és attól is függ te mit akarsz :)

2017. jan. 16. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!