Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a baratom jol csokoljon meg?
Figyelt kérdés
A pasim multkor megcsokolt es hat eleg bena volt, aztan mondta hogy bocsanat hogy ilyen bena volt csak reg csokolozott.Mondtam jo jo semmi baj megertem.Aztan megint megcsokolt es megint bena volt de nagyon.Hogyan tudassam vele, hogy hogy csinalja jol? 13L 13F2017. jan. 1. 21:13
1/8 anonim válasza:
13 éves ember,tanuláson járjon az esze ne a csókolózáson.
2/8 anonim válasza:
Én el sem tudom képzelni hogy hogyan lehet bénán csókolózni??mire gondoljunk??fejtsd ki kérlek!!
3/8 anonim válasza:
Nemhogy rég csókolozott de még egyáltalán nem csókolozott soha
Lepd meg
Vesd rá magad
Kicsit romantikázz vele és tanítsd be
Aztán ha a csók már jol megy akkor mehet a többi is
4/8 anonim válasza:
"bena volt csak reg csokolozott."
"13F"
WTF?!
5/8 A kérdező kommentje:
Masodiknak: Ugy hogy nyelves csoknak indult aztan probaltam bele dugni a nyelvem a szajaba sikerult de o nem csinalt semmit csak csokolgatta a szamat, ereztem hogy probalja atdugni o is a nyelvet de nem sikerult neki.
2017. jan. 1. 21:17
6/8 A kérdező kommentje:
Harmadiknak: Csokolozott mar, mert multkor mondta.
2017. jan. 1. 21:18
7/8 anonim válasza:
Micsoda élettapasztalatok vannak itt kérem szépen :D
Nem kell tanítanod, rá kell jönnie magától. 13 évesen rég csókolózott? Azt 13 évesen senki sem mondhatja. Másrészt, hogy lehet azt elfelejteni? Sőt, szerintem ez alapból jön, ösztön vagy nemtudom, mi a jó szó rá, egyszer "ráérzel" aztán megy az kihagyás után is.
De 13 évesen inkább tanulj, mert a végén majd takarítasz aztán itt rinyálsz 5 év múlva, hogy mit csinálj, mert el akarsz menni otthonról, csak épp pénzed nincs.
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves 7.kommentelo: Nem az oltogatasokra vahyok kivancsi hanem a segitsegreJa es attol mert itt pofazol nekem attol meg a baratom nem fog jobban csokolni.Talan ha segitenel orulnek neki.Ez az oldal a kerdesekre,segitsegre talaltak ki nem arra, hogy te itt oltogasd a masikat.
2017. jan. 1. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!