Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan csókoljak meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csókoljak meg egy lányt első alkalommal?

Figyelt kérdés

Még sohasem csókoltam senkit, és ő sem.

Azt sem tudom hogy kezdjek hozzá.

Azt szeretném kérdezni, hogy ha adódna egy alkalom, amikor megcsókolhatom, akkor hogy tegyem, csak simán érintsem az ajkaimat az ajkaira, vagy hogy? :/

Válaszaitokat előre is köszönöm :)

2017. jan. 1. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezdjetek szajrapuszival, aztan beszeljetek meg, hogy mindketten szeretnetek-e kiprobalni stb. Bar jobb az elso csok, ha nem ilyen "megrendezett" de ha meg egyikotok sem csinalta, akkor jarhato ut:) sok sikert
2017. jan. 1. 22:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! :)

És még azt szeretném megtudni, hogy ilyenkor hova rakjam a kezem, derekára, vagy feljebb.

Ha ez számít, akkor ő egy fejjel alacsonyabb.

2017. jan. 1. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A kezeddel "simogasd" a haját, vagy ha kényes a hajára akkor csak fogd meg az arcát (Kicsit hülyén fogalmaztam, de remélem érted mire gondolok :D )
2017. jan. 2. 00:12
 4/7 cucklord válasza:
100%

A kezeiddel evezz a dél vidékre és talán nem csak csók lesz :D

vicc. inkább csak a hátát simogasd mint az előttem szóló

2017. jan. 3. 22:21
 5/7 cucklord válasza:
100%
ja félre olvastam xD igazából tök 8 hát v haj..
2017. jan. 3. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak simán csókol meg! Ne készülj fel rá, mert túlstresszeled magad és az csak szarul sülhet el. Csókol meg és kész. Lesz ami lesz. (Jönni fog magától)
2017. jan. 6. 08:21
 7/7 anonim válasza:
Na mi volt?
2017. jan. 25. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!