Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókoljak meg egy lányt első alkalommal?
Figyelt kérdés
Még sohasem csókoltam senkit, és ő sem.
Azt sem tudom hogy kezdjek hozzá.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha adódna egy alkalom, amikor megcsókolhatom, akkor hogy tegyem, csak simán érintsem az ajkaimat az ajkaira, vagy hogy? :/
Válaszaitokat előre is köszönöm :)
2017. jan. 1. 22:52
1/7 anonim válasza:
Szerintem kezdjetek szajrapuszival, aztan beszeljetek meg, hogy mindketten szeretnetek-e kiprobalni stb. Bar jobb az elso csok, ha nem ilyen "megrendezett" de ha meg egyikotok sem csinalta, akkor jarhato ut:) sok sikert
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! :)
És még azt szeretném megtudni, hogy ilyenkor hova rakjam a kezem, derekára, vagy feljebb.
Ha ez számít, akkor ő egy fejjel alacsonyabb.
2017. jan. 1. 23:09
3/7 anonim válasza:
A kezeddel "simogasd" a haját, vagy ha kényes a hajára akkor csak fogd meg az arcát (Kicsit hülyén fogalmaztam, de remélem érted mire gondolok :D )
4/7 cucklord válasza:
A kezeiddel evezz a dél vidékre és talán nem csak csók lesz :D
vicc. inkább csak a hátát simogasd mint az előttem szóló
5/7 cucklord válasza:
ja félre olvastam xD igazából tök 8 hát v haj..
6/7 anonim válasza:
Szerintem csak simán csókol meg! Ne készülj fel rá, mert túlstresszeled magad és az csak szarul sülhet el. Csókol meg és kész. Lesz ami lesz. (Jönni fog magától)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!