Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor hogyan csináljam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nekem nagyon tetszik, egyik órán egy csoportban vagyunk. Még nem beszéltünk egymással, aztán egyik nap kérdezett néhány dolgot. Én próbáltam viccesen választ adni rá, nevetett is. Majd jött a születésnapom, névnapom. Facebookon fel is köszöntött ( nagyon messze lakunk egymástól).

Mit gondoltok lehetne közünk egymáshoz? Illetve hogyan kerüljek közelebb hozzá?

2017. jan. 5. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezz te is róla, pl miket szeret csinálni szabad idejében meg ilyesmik, írj rá közösségin és beszélgessetek ott is, ezer különböző helyen lehet beszélgetni, ezáltal pedig ismerkedni, és ha te is tetszesz neki akkor hidd közel kerültök ti egymáshoz nógatás nélkül is :)
2017. jan. 5. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, és a legfontosabb ne görcsöld túl!
2017. jan. 5. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
A szulinapi koszontes semmit nem jelent. En meg a mari nenit is felkoszontom. Ha fiu vagy akkor allj mar a sarkadra es hivd el randira. Jo elotte puhithatod ugy h rairsz, de a suliba is beszelgess vele inkabb.. csak ne legyel betoji, mert gondolom csinos a lany akkor majd osszeszed egy palit es sirhatsz.. szoval hajra ;)
2017. jan. 6. 09:15
 4/5 anonim válasza:

#3 Mit akarsz te a Mari nénitől? Perverz.

:)

2017. jan. 11. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 képzeld még puszit is adtam neki :O meg az anyukámnak is :O nagyon durvaaa OMG :OOOOOOOOOO
2017. jan. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!