Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogyan csináljam?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyan csináljam? (A többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány aki nagyon tetszik elég régóta. És eddig próbáltam felhívni a figyelmét,hogy tetszik,ami lehet hogy sikeres volt mert ugye az osztálytársam és tesin elég fárasztó játékot játszottunk és a végén már mindenki majdnem meghalt aztán elestem mert el kellett venni a labdát az ellenfelektől de semmi komoly nem volt és ahogy elestem akkor le is ültem egy kicsit a földre hogy pihenjek egy pár másodpercig és ő pont ott állt mellettem miközben én a földön ültem és közelebbjön megsimogatja a fejem és azt mondja ezt muszály volt remélem ez most jót jelent :). Meg megdicsért hogy milyen udvarias vagyok vele. Meg voltunk ilyen laboratóriumi órán a gimibe és ott van egy csomó állat és ő odament az alvó gyíkokhoz és mentem én is és mondja milyen aranyos és erre én szerintem is tök cuki aztán mondja végre valaki megért engem. Amúgy meg olyan jó a közelébe lenni és mindig jókat beszélünk és egyszerűen boldog vagyok amikor rágondolok a hétvége egy kínszenvedés nekem mert nem láthatom őt. Na de rátérve a kérdésre szeretném neki elmondani mit érzek de nem tudom hol hogyan és mikor gondoltam rá hogy mondjuk a színházba elmondom neki de ott hol? Az úgy nem jó vagy ha tudtok ott valami jó módot ne habozzatok írjátok le kérlek titeket. Vagy gondoltam még arra hogy kihívom és elmegyünk a Dunának az elhagyatott részére és ott elmondom neki de az úgy jó ha előtte csinálunk valamit és majd utána miután közösen csináltunk valamit amivel elvagyunk (pl. Biciklizés stb. Ez most csak példa) utána kint elmászkálunk direkt arrafelé és ott megtörténik a vallomás de nem tudom mit csináljunk. Vagy mondjatok még lehetőségeket kérlek ahogy eltudnám neki mondani az érzéseimet. Köszönök minden választ sokat segítetek! (Amúgy 13 éves vagyok 7.-es és ő is).

2016. okt. 8. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem bárhol nyugodtan elmondhatod neki mit érzel, a helyszín nem fog változtatni a válaszon. Ha tetszel neki, akkor igen, ha nem, nem.
2016. okt. 9. 16:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem köszi
2016. okt. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!