Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók. Hogy csináljam? Mit csináljak? Nektek milyen volt?
Fantasztikus, ahogy a többi is.Ne izgulj, rá fogsz érezni, tényleg jönni fog magától! :)
Inkább azt írom, hogy mit ne csinálj:
Ne rágd szét az ajkait, ne nyomj egy deci nyálat a szájába, ne akard a nyelved ledugni a torkán és ne gondolkozz közben!Így sanszos, hogy menni fog.
mi úgy jöttünk össze hogy csókolóztunk xd
tényleg csak jött magától, nem kell mitől paráznod
Igen én is izgultam eslőre...
azt tudom ajánlani hogy romantikus filmekben figyeld meg hogyan csinálják az egy jó alapot tud adni...és ne parázz nem számít nem befolyásol semmit :-)
Nekem múlt vasárnap volt az első csókom és életem legjobb élménye volt, de komolyan. :)
Ha jól emlékszem a fiú először csak 2 rövid puszit adott a számra, hogy megtapasztaljuk egyáltalán milyen érzés. Utána pedig átdugta a nyelvét a számba és egymás nyelvével "kardoztunk" vagy nem tudom hogy mondjam. :D Az annyira jó érzés volt, hogy leírhatatlan. Pár perc után mindketten már tiszta nyálasak voltunk, de nem zavart minket. Közben átkaroltuk egymást, mint az ölelésnél meg néha simogattuk egymás arcár. Egyébként lehet első randin még kicsit túlzás volt nyelvvel csókolózni, szóval szerintem elég ha csak simán megcsókoljátok egymást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!