Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Első csók. Hogy csináljam?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók. Hogy csináljam? Mit csináljak? Nektek milyen volt?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. már 3-4 hete együtt vagyok egy fiúval, de ő az első barátom ebből kifolyólag sejthetitek, hogy még nem csókolóztam. A srác párszor már próbált közeledni de én olyankor bepánikolok és megölelem. Mindenki azt mondja, hogy a csók csak jön, ezt nem lehet elmagyarázni. De mégis na. Én nagyon félek tőle ne kérdezzétek miért de én lehető legtöbb "első csók" kérdést/oldalt megnéztem már de sehol, semmi konkrét válasz. Én eleve ügyetlen vagyok, és félek, hogy ezt elrontom. Oké lehet hogy az elején jót nevetünk rajta vagy valami de mégis csak na. Kérlek konkrétabb válaszokat is írjatok minthogy "csak nyisd ki a szád" "dugd be a nyelved" "az csak jön magától" "hagyd, hogy ő irányítson". Nekem az is jó ha elmesélitek ti mit csináltatok először. Milyen volt? Ti is féltetek? 14/L
2016. nov. 11. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Fantasztikus, ahogy a többi is.Ne izgulj, rá fogsz érezni, tényleg jönni fog magától! :)

Inkább azt írom, hogy mit ne csinálj:

Ne rágd szét az ajkait, ne nyomj egy deci nyálat a szájába, ne akard a nyelved ledugni a torkán és ne gondolkozz közben!Így sanszos, hogy menni fog.

2016. nov. 11. 13:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm:))
2016. nov. 11. 13:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit!Menni fog.Sok sikert! :)
2016. nov. 11. 13:24
 4/12 Stark2000 ***** válasza:
"..a csók csak jön, ezt nem lehet elmagyarázni." Remekül leírtad. :) Csak gondold el, hogyan történik egy filmben.. Egymás ajkaira rácuppantok, és úgyis tudni fogjátok, hogyan tovább.
2016. nov. 11. 14:44
 5/12 anonim ***** válasza:

mi úgy jöttünk össze hogy csókolóztunk xd

tényleg csak jött magától, nem kell mitől paráznod

2016. nov. 11. 15:35
 6/12 attamindenit válasza:

Igen én is izgultam eslőre...

azt tudom ajánlani hogy romantikus filmekben figyeld meg hogyan csinálják az egy jó alapot tud adni...és ne parázz nem számít nem befolyásol semmit :-)

2016. nov. 11. 15:45
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)
2016. nov. 11. 15:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Én annyit tudok még mondani: mély levegő,ne szorítsd össze a szádat,csak lazán,a kezeddel közben megfoghatod a fiú tarkóját és nem kell kapkodni,csak lassan. Remélem segítettem :D
2016. nov. 11. 18:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem múlt vasárnap volt az első csókom és életem legjobb élménye volt, de komolyan. :)

Ha jól emlékszem a fiú először csak 2 rövid puszit adott a számra, hogy megtapasztaljuk egyáltalán milyen érzés. Utána pedig átdugta a nyelvét a számba és egymás nyelvével "kardoztunk" vagy nem tudom hogy mondjam. :D Az annyira jó érzés volt, hogy leírhatatlan. Pár perc után mindketten már tiszta nyálasak voltunk, de nem zavart minket. Közben átkaroltuk egymást, mint az ölelésnél meg néha simogattuk egymás arcár. Egyébként lehet első randin még kicsit túlzás volt nyelvvel csókolózni, szóval szerintem elég ha csak simán megcsókoljátok egymást. :)

2016. nov. 11. 19:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még annyival kiegészíteném, hogy természetesen feltem. Az elején még a szemkontaktust is kerültem vele, mert izgultam, hogy mikor fog megcsókolni. :D Aztán utána rájöttem, hogy nem volt miért aggódnom. :) 16/L
2016. nov. 11. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!