Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy bulba megcsokolom a fiut aki tetszik ugy, h meg sosem csokoloztam? Hogy csinaljam? (Lentt bovebben)
Figyelt kérdés
Attol nem felek h nem fog menni vagy ilyesmi. Maga a teny h en kezdemenyezzek szerintetek ciki? 16/l. Tudom h a fiu szereti a "nyomulos" lanyokat es ask.fm en tobbszor irta h ha valaki csak ugy megcsokolna akkor semmikepp nem lokne el magatol,visszacsokolna aztan meglatna mi legyen. Es ha megcsinalnam ,hogy csinaljam? Es utana lepjek le vagy ne? (Buliba lenne,ott lennenk egy helyisegben legkozelebb, a fiu 18 eves)2015. aug. 11. 02:07
1/10 anonim válasza:
szerintem ne csinald, tuti kihasznalna:)
3/10 A kérdező kommentje:
Ertelmes tanácsokat szeretnék kérni,nem azt kertem hogy le ird h 'ez' mit akar. Nem azt akarom h kihasznaljon,csak kivancsi vagyok,hogy masoknak mi errol a velemenye es nem egy tipikus 18 eves kemeny gyerek akinek minden lany kell. Felenk,gyenged,erzelmes ,mas mint a tobbi...
2015. aug. 11. 02:52
4/10 anonim válasza:
akkor bocsi a megnevezésért. de szerintem inkább a kezénél fogva húzd el valami nyugisabb helyre ahol dumáltok, tuti megfog csókolni ha bejössz neki
5/10 anonim válasza:
csak annyit mondok
Sok sikert! menni fog az
6/10 A kérdező kommentje:
Koszi :) de h csinaljam szerintetek? Csak ugy menjek oda aztan menjek el?
2015. aug. 11. 10:18
8/10 anonim válasza:
Én is csókoltam meg már fiút, bár nem tömegben, megfogtam a vállát, a szemébe néztem mélyen és megcsókoltam, szerencsére nem tiltakozott :) nagyon jó volt. Mai napig nem tudom, hogy bejöttem- e neki, folytatása nem lett :/
9/10 anonim válasza:
Csináld! Mit veszíthetsz? :) Legtöbb fiúnak bejön ha így kezdeményeznek! :)
10/10 anonim válasza:
Elmondásod szerint a srác érzelmes és visszafogott és ha tényleg az, akkor nem biztos hogyha elviszed egy félre eső helyre ő lépne, szóval neked kell!! Sok sikert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!