Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam hogy ne legyek béna?
1 hónapja tetszik egy lány sokat beszélgetünk és most úgy látszik hogy sikerül összejönnöm vele. De én attól félek hogy amikor a csókra kerül a sor akkor béna leszek. Nem tudom hogy volt e már pasija és hogy ő csókolózott e már de én akkor is attól félek hogy el fogom rontani. Ő az első barátnőm (ha sikerülni fog) és nagyon félek... Valaki valami tippet esteleg tapasztalatot???
U.i.: bocsi a helyesírásért de telón írtam...
Szia :) Nekem is nemrég vették el az első csókomat :) Az az egy igazán jó tanács van csak, hogy ne görcsölj rá. Ha nagyon meg szeretnéd csókolni, érezni fogja. Szerintem jó ha rákérdezel, így érezni fogja, hogy mennyire fontos neked, hogy mit is akar ő. Aztán meg csak egyszerűen, szájrapusziból minden fog menni a maga módján ha megvan a kémia, magától. Én is paráztam picit, barátom is, de nincs miért. Szeretitek egymást, nem? Akkor hajrá :) Éld át. Élvezd ki.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!