Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam, hogy ne legyek ügyetlen?
Párommal nem rég vesztettem el a szüzességemet. Azóta már többször együtt voltunk, és mindig ő irányított, ami sem engem, sem őt (legalábbis elmondása szerint) nem zavarja.
Én szeretném úgy, hogy most én legyek felül - de annyira félek, hogy rosszul fogom csinálni! Főleg kicsit félek ráülni, mert elég nagy a pénisze, nem fér be nekem tövig, ez így nem lesz kényelmetlen?
Bocsánat, de annyira tapasztalatlan vagy. Lányok, hogy csináljátok? Fiúk, ti hogy élvezitek?
Ülj rá nyugodtan, közben majd megérzed hogyan is jó neked és a párodnak. Közben meg is tudjátok beszélni, hogyan kellene csinálni, hogy még jobb legyen.
A mozgásra is rá fogsz érezni.
Térdelsz közben, úgy húzod karóba magad, így te határozod meg, hogy mennyire menjen be.
Ha nem függőlegesen ülsz, hanem ráhajolsz a felsőtesteddel, a kezedre meg támaszkodsz, akkor szabadabban tudod a csípődet mozgatni. Ilyen helyzetben a nyílás is távolabbra esik a barátod testétől, így alapból nem megy olyan mélyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!