Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy csináljam, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam, hogy ne legyek ügyetlen?

Figyelt kérdés

Párommal nem rég vesztettem el a szüzességemet. Azóta már többször együtt voltunk, és mindig ő irányított, ami sem engem, sem őt (legalábbis elmondása szerint) nem zavarja.

Én szeretném úgy, hogy most én legyek felül - de annyira félek, hogy rosszul fogom csinálni! Főleg kicsit félek ráülni, mert elég nagy a pénisze, nem fér be nekem tövig, ez így nem lesz kényelmetlen?

Bocsánat, de annyira tapasztalatlan vagy. Lányok, hogy csináljátok? Fiúk, ti hogy élvezitek?

2015. júl. 6. 22:12
 1/4 anonim válasza:
Csináld csináld jól csináld!
2015. júl. 6. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Ülj rá nyugodtan, közben majd megérzed hogyan is jó neked és a párodnak. Közben meg is tudjátok beszélni, hogyan kellene csinálni, hogy még jobb legyen.

A mozgásra is rá fogsz érezni.

2015. júl. 6. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Térdelsz közben, úgy húzod karóba magad, így te határozod meg, hogy mennyire menjen be.

Ha nem függőlegesen ülsz, hanem ráhajolsz a felsőtesteddel, a kezedre meg támaszkodsz, akkor szabadabban tudod a csípődet mozgatni. Ilyen helyzetben a nyílás is távolabbra esik a barátod testétől, így alapból nem megy olyan mélyre.

2015. júl. 6. 23:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Majd igyekszem :)
2015. júl. 7. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!