Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet túlélni az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túlélni az első csalódást?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem_..

Ezt ezelőtt írtam.

,tegnap,amikor el akartam volna mondani az érzéseimet a fiúnak,akkor tudtam meg,hogy már ismerkedik egy lánnyal.Ráadásul a test.oszt.beli lánnyal!Jól tudtam én!Először kicsit csalódott voltam,de egy óra múlva azt hittem,hogy túltettem magam rajta,míg ma reggel vele nem álmodtam és kezdtem el sírni.No meg miután haza jöttem a suliból azután is.De akkor jobban.Láttam őket...és tudom,hogy később jobban fog fájni...amikor majd látom őket csókolózni.Mindenesetre,sokan megvígasztaltak és most jobban érzem magam.De hogy felejtsem el amikor mindennap látom?Első csalódásom.. Milyen tanácsokat tudtok adni?Eddig azt kaptam,hogy "ennek így kellett lennie,majd lesz más stb."

2017. jan. 4. 20:23
 1/10 A kérdező kommentje:
2017. jan. 4. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Foglald el magad, legyél sokat a barátaiddal,

meg szűrd le a tapasztalatokat: pl: ha legközelebb ilyen lesz akkor majd....ezt csinálom...

aztán majd jobb lesz:))

2017. jan. 4. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Muszáj túllépned, de pár praktika:

- Legyen (több) hobbid!

- Sportolj!

- Tanulj többet!

- Foglalkozz a barátaiddal, családoddal!

Egyszóval: tereli el a gondolataidat! Ne hagyd, hogy eszedbe jusson, csinálj mindig valamit! És előbb utóbb jön egy új srác...

2017. jan. 4. 21:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!Még jöhetnek! :) Egyébként mennyi időbe telik míg elfelejtem?
2017. jan. 4. 21:53
 5/10 A kérdező kommentje:
1# Mit értesz "ez" alatt? :)
2017. jan. 4. 21:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Mármint az előző kérdést az 1.válaszadónak írtam.xD
2017. jan. 4. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem annyi hét, ahány hónapja tetszik/ett.
2017. jan. 4. 22:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Két éve tetszik..tetszett...
2017. jan. 4. 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Teljesen megértem a helyzeted, nekem viszont első osztálytól fogva bejött a srác *yup, kb 11 évig*. Nem tudom te mennyire szeretsz olvasni de nekem egy jó könyv nagyon le tudta kötni a figyelmemet, valamint jobban rákoncentráltam a hobbimra.Ha úgy nézed a dolgokat, hogy biztosan volt valami oka annak hogy ez megtörtént *mégha most ezt nehéz is felfogni* talán még közrejátszhat abban hogy ezen túltedd magadat.Valamint ahogy az előttem szólók is írták tölts sok időt a hozzád közel állókkal. :) Ne szomorkodj, attól sajnos nem lesz jobb és változni sem fog semmi. ^^" Még az is lehet hogy később lesz valami *tapasztalat* sosem tudhatod. :)
2017. jan. 5. 14:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!Remélem neked is jobb lett azóta! :) És igen,többet fogok foglalkozni a szeretteimmel és a tanulással!Azt hiszem hamar túl leszek rajta!
2017. jan. 6. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!