Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Oda van értem. Hogyan ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oda van értem. Hogyan ne okozzak csalódást az első randin?

Figyelt kérdés

Elhívott randizni egy ismerősöm (csak párszor beszéltünk, annyira még nem ismerjük egymást). Most úgy tűnik, iszonyat lelkes. Egy tökéletes randit akar megszervezni nekem, ami egy fél napot legalább igénybe fog venni. :D Nagyon várom, én is lelkes vagyok, de félek, hogy csalódást fogok okozni, mert annyira még nem ismer, és nem akarok beégni, nem akarom, hogy ne tetsszen neki a belsőm. :D Tuti, hogy félni fogok és alig merek majd megszólalni :(

Hogy ne rontsam el??

2014. ápr. 3. 01:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Például úgy ne rontsd el, hogy nagyon rágörcsölsz. Tudom, könnyű mondani, de akkor is.
2014. ápr. 3. 01:22
 2/2 anonim válasza:
Az elsőnek teljesen igaza van. Egyébként mondta, hogy ilyen fél napos randi lesz? Vagy mi?
2014. ápr. 3. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!