Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem figyel rám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem figyel rám?

Figyelt kérdés

kb egy hónapja kirándulni voltunk a csapatunkal és kaptunk két óra szabad időt,hogy az adott városban sétálgassunk kicsit.egy páran a csapatból úgy döntöttünk beülünk kajálni meg iszogatni valahova.az étterem szerűségben egy asztalhoz nem fértünk el ezért két közvetlen egymást mellett lévő asztalhoz ültünk le.a barátom mellettem ült és pizzát rendelt én forró csokit.egyszer megkinálta a csapatot aztán engem is de visszautasítottam majd az utolsó szeletet egyből átnyújtotta a másik asztalhoz,mire én mondtam,hogy dedee kell aztán utánom mondtam,hogy mégsem csak kicsit vegye észre magát,hogy egyszer engem kérdezzen meg ne mást.nagyon rosszul esett,ez neki is lejött mert kicsit morci meg távolság tartó voltam ezután de azt mondtam ,fáradt vagyok ,mert nekem akartam elrontani a kedvét

ti mit gondoltk erről,ez mire utal?

bocsi a sok szövegért és előre is köszi a válaszokat

2017. jan. 3. 16:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy -.- megkínált egyszer, nem kértél. Ebből hogyan jöjjön le neki, hogy csak viccelsz? Ilyen nyavalygós p*csáktól óvjon az èg. Miért írod azt, hogy számonkérted, hogy tèged kellett volna megkínálnia, ha az elején az írtad, hogy megkínált?
2017. jan. 3. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!