Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért figyel a fiú, ha barátnője van? Vagy ilyet lehet bele képzelni?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki hosszabb ideje figyel engem, beszélgetünk, régebben együtt találkozgattunk, mint barátok, még az egyik barátnőmnek is feltűnt, milyen sokat érdeklődik irántam. Ellenben az a gond, hogy nem régiben megtudtam, hogy neki barátnője van :( azonban ellenére ennek is figyel. Mit csináljak? Vagy ennyire rossz a kapcsolata a barátnőjével? Egyébként nincs közös kép kitéve facebookra, a kapcsolatcímkéje is egyedülálló.2016. ápr. 3. 18:10
1/5 Anyád Gibbonja :D válasza:
Biztos vonzónak talál. Az is lehet hogy a barátnője nem is igazi barátnő, csak úgy van neki. De szinte biztos, hogy tetszel neki.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha valakinek barátnője, barátja van, nem fontos kitenni facebookra, nem ott éled az életed. És lehet, hogy tetszessz neki, csak mondjuk úgy érezte, hogy nem kaphat meg, és próbált lépni.
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem ott éli az ember az életét a facebookon, azonban én úgy vagyok vele, hogy a közösség véleményére nem alapozunk, mert ez egyfajta felvállalás mindenki előtt.
Úgy érezte nem kaphat meg engem? Ezt hogy érted? Amikor figyelt, mindig igyekeztem/igyekszem odanèzni, de aztán pirulva elkapom a fejem, majd újra vissza, miközben mosolygok :$
2016. ápr. 3. 19:15
4/5 A kérdező kommentje:
Miért próbált volna tovább lépni? Ha igazán tetszem neki, akkor miért nem küzd értem?
2016. ápr. 3. 19:17
5/5 anonim válasza:
Gondolom nem tudja hogy te is úgy érzel e. Nálunk férfiaknál így van ez néha hogy van barátnőnk, de nem olyan vele a kapcsolat mint elsőre hinnénk és halasztjuk a kapcsolatot. Addig míg nem tudja hogy te is nagyon kedveled lehet nem is fog lépni. Szóval adj neki legalább valami jelet. Vagy mondd neki hogy élvezed a társaságát, nagyon kedveled, stb... ÉS! Próbáld meg ne barátian mondani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!